Yazdıklarının çoğunda hemfikirim. İşin en kötü tarafı zaten güvenilir uzun soluklu güncel ve ayakta duran siteler bulmakta zorlanmamız. İstediği kadar kaliteli site olsun 3 ay sonra footer link oradan bi sebebten ötürü silindiği zaman dahada belini doğrultamayabilirsin... Zarar aslında bana göre tamda bu.
Senin karşı çıkmandaki sebebide anlayabiliyorum, tamda bu sebeblerden ötürü karşı çıkıyorsun. Kaliteli site bulunamıyor maalesef bulunsa bile adam footer link satmıyor kaliteli sitesinden.
Ben buldum. Adam zaten 4 haneli rakamlardan kapıyı açıyor 3 aylık link için. Siteden 1 adet link çıkışı var sadece. Ahrefs domain rating 60'a yakın. Amacım bu site beni yükseltecekse paraya kıyıp linki almak. Çünkü e-ticaret yapıyorum adam bana kazandıracaksa 3-5'in hesabını neden yapayım sürekli yenilerim linki. Kendi sektörümde sitelerin çoğu %85 anahtar kelimeye link alarak ilk sayfadalar ben 2. sayfadayım anahtar kelimeye linkim 2 tane tanıtım yazısı şeklinde var. Burdan ölümcül bi vuruş yapayım bu link ile, amacım o. Misafir; hocamın da yorumunu bekliyorum