@HakkiMaden; Merhaba öncelikle ilginç sistem ama şimdi kafama takılanlar var örneğin ben üyelik bilgilerimi sizin sisteme gireceğim bunun riskini alabiliyormusunuz? yada ben neden gireyim insanın aklına gelmiyor değil. Hadi bunu geçtim ücretide es geçiyorum, bir yazının aynını paylaşmak robot bir sistem olur google bunuda sevmiyor bilmiyosunuz sanırım. Her sayfa veya gruba istenilen yazıyı gönderebilmeliki işe yarasın anlamışsınızdır umarım.
Tabiki efendim sizi anlıyorum. Sorularınızı cevaplamaya başlayım. Öncelikle üyelik bilgilerinizi sizden istemiyoruz. Sadece facebook'ta bulunan uygulamamıza katılıyorsunuz. Peki neden katılmam gerekiyor ? der iseniz. Onuda şu şekilde izah edeyim. Facebook'ta sizin adınıza paylaşım yapabilmemiz için sizden izin istiyoruz. Peki kendimiz istediğimiz gibi sizin adınıza paylaşım yapabilirmiyiz ? Hayır. Tüm bilgileriniz sistemde şifreleniyor ve erişime kapalı. Ayrıca ekmek peşinde koşuyoruz hepimiz böyle birşeyi Allah göstermesin zaten. Bir yazının aynını paylaşmayı Google tabiki kötü gözle bakıyor. Duplicate içerik olarak görüyor evet. Ama siz kendi içeriğinizi sosyal medyada paylaştığınız için bunu duplicate görmüyor. Sosyal medyada içeriğini tanıttığınızı biliyor. O yüzden Her grup için farklı yazı yazmaya gerek kalmıyor. Her grup için yazı yazmanız gerekirse zaten böyle bir sisteme ihtiyacınız kalmıyor. Kendiniz yazdıktan sonra paylaşırsınız. Sonuçta aynı yazıyı heryerde paylaşmak istemiyorsunuz. İşte sistem bu şekilde efendim. Bir hatam olduysa affola.