Site adresi: pm
Site için istenen fiyat: 1.000 TL
Sitenin aylık getirisi: sadece 1 reklam var. 1 yıla yakındır veriyor. artık hatır gönül meselesi olduğundan fiyat ve süreyi sorun etmedim. 50 tl veriliyor aylık
Sitenin açılış tarihi: kasım 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: film sitesi
Günlük hit sayısı: 900-1K
Ziyaretçi kaynağı: %90 google, %10 yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1.5 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: ozmovie v3 lisanslı
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: film sitesi işte.

sitede toplam 1400 film var. bunun en az 1.200 ü site reklamı gömülerek özel upload edilmiş filmlerden oluşuyor. filmlerin neredeyse tamamı altyazılı ve site reklamı bir başta bir sonda olmak üzere gömülü.
imdb puanı 6 ve üzerindeki filmleri yükledik sadece. nadiren 6 dan düşük puanlı filmler var. (zamanla filmlerin puanı düşebiliyor). zaten sitenin sloganı "sadece en kaliteli filmler".
filmler 2 veya 3 alternatif olacak şekilde upload edilmiştir.
siteye en son 1.5 ay önce, 1 temmuzda film eklemişim. ondan önce de 21 mayısta eklemişim. görüldüğü gibi ilgisizlik diz boyu.

zamanında 15-20K ları gören bir sitedir. uzun süre içerik girmeyince haliyle düştü.

siteye toplasanız 4-5 link alımı yapmıştım sadece. 3-4 yerden de tanıtım yazısı almıştım. bununla 15K ları gördü, sonra ilgilenmeyince bu seviyelere düştü. 1.5 aydır içerik girilmediği halde 1K ya yakın hiti var.

Sitedeki filmlerin çok çok büyük bir kısmı (imdb top 250 dahil) site adresi gömülerek upload edildi. Bazı filmler telif hakkı nedeniyle silindi. Bir dönem çok iyi takibini yapıp silinen filmleri tekrar yüklesem de, bir süre sonra bunu da bıraktım.

Görüleceği üzere ilgisizliğin dibine vurulmuş ve üvey evlat konumuna gelmiş bir site. Alıp biraz düzgün içerik ekleyecek ve 3-5 linkle besleyecek biri siteyi marka haline getirebilir.

Site ismi oldukça güzel ve akılda kalıcıdır. İlgilendiğim dönemlerde sitede kalma oranları vs tavan yapmıştı. google dan sadece site ismi ile giren yüzlerce kişi vardı. direkt giriş hayli yüksekti.

İlgilenmeyecek, zaman sorunu olacak kişi 1.500 tl verse de almasın siteyi. rica ediyorum bu kişiler teklif bile vermesin.

siteden hiç link satmadım. çöpe çevirmek istemedim. şuan sadece link satışı yapsam yüzlerce tl kazanabilirdim.

Marka site oluşturmak isteyenler için bulunmaz fırsat diyebilirim. 1.200 filmi upload ettirmeye ve siteye yükletmeye kalksanız 2.000-2.500 tl den fazla bütçe ayırmanız gerekir zaten.

evlilik nedeni ile satıyorum. mevzu evlilik olunca herşey çok değişiyormuş onu da anlamış olduk.
satılmazsa büyük sorun etmeyeceğim. editör tutarım ilgilenir.

son olarak, site reklamıyla upload sitelerine yüklenipte siteye eklenmemiş 100 e yakın film olması gerekiyor. tam sayısını bilmiyorum. yalan olmaması adına minimum 50 diyeyim. bu hesapları da vereceğim.

sitedeki ilgisizliği iyice gördüğünüzü düşünüyorum. isteyene istediği bilgiyi paylaşabilirim. sorun olmaz.

lütfen sadece ciddi alıcılar teklif versin. ve pazarlık yapmayın lütfen. birincisi site gerçekten çok kaliteli olup botla çöpe çevrilen sitelerden değil. ikincisi mevzu evlilik.
sitedeki açıklamaların bile büyük kısmını özgün olarak yazmıştım.