Arkadaşlar bir projemiz var. Bu proje için amatör videolar lazım.
15 ila 45 saniye arası maksimum. Kısaca izah edeyim.
Video başına 50 TL ücret ödüyoruz. Videoyu çekersiniz, bir yere yükleyip link atarsınız, onaylarız, videoyu bize yollarsınız ve ödemenizi yaparız.
Tercih edilen cinsiyet ve yaş grubu :
23 - 50 yaş BAY ve BAYANLAR bu videoları çekebilirler.
Videolu evlilik sitesi olacak. bu videolar geçici bir süre site üye profillerinde yayınlanacak. Takdir ederseniz site yeni olduğu için, üyelerin bu videoları görüp, sistemin işleyişini kavraması gerekir.
Video çekiminde bir kaç kelime söyleyeceksiniz.
" Merhaba. Ben 25 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. Hayatı paylaşabileceğim ruh ikizimi arıyorum . Dürüst, hayatı seven ve yaşıma uygun eş adaylarını bekliyorum ".
vs..vs istediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz. Esra Erol tarzı düşünün
Yani bir kısıtlama veya kural yok. içinizden geleni söyleyebilirsiniz. 15-20 saniyelik video olacak.
" Hey. Herkese selam. Evlenmek isteyenler için doğru kişiyim. 26 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum. Özel biriyim. Siz de özelseniz, ne duruyorsunuz

" . vs..vs içinizden gelen herşeyi söyleyebilirsiniz
Tercih edilen yaş ortalaması : 22-50 arası olacak.
Yanlış anlamazsanız eğer, eli yüzü düzgün profiller olmalı
. açık veya kapalı mekanda çekebilirsiniz.
. Video çok net olmalı. Anlaşılabilir olmalı.
. Videolarda argo kelimeler kullanmayınız.
. Tamamen amatör olarak çekim yapınız. Doğal videolar olmalı.
Böyle bir çalışma yapacağız arkadaşlar. Video çekip yollamak isteyen varsa bana pm atsın.
NOT 1 : Arkadaşlarınız, yakın çevreniz vs bu video çekimini yapabilir. Yani çok sayıda video gönderebilirsiniz.
NOT 2 : Yukarıda belirttiğim gibi : Bu videolar bir evlilik sitesinin üye profillerinde yayınlanacak .
Geçici olarak yayınlanacak. Kısa bir süre sonra, üye sayısı arttıkça bu videolar sistemden tamamen silinecektir. Bu çalışmayı mecburen yapıyoruz. Yeni site olduğu için, üyelerin sistemi tanıması ve nasıl işlediğini görmesi gerekmektedir. Videolar kısa bir süre sonra sistemden silinecektir.
Bunu açıklıyorum ki ; sonra vay efendim neden videom sitede yayınlandı olayı olmasın
olay budur. açık ve net herşeyi izah ettim.
yapmak isteyen pm atsın
herkese kolay gelsin.