DeplasmanRehber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tatil sitemin profili ile üye oldum. Bir şey sormak istiyorum, birden fazla hastag girdiğimiz zaman sadece ilk hastag mi dikkate alınıyor ? Diğerleri hastag sayfasında çıkmıyor sanırım.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sadece ilk hashtag. Böylelikle alakasız hashtaglere birnevi engel olmuş oluyoruz. Çünkü günümüzde insanlar hashtag konusunu abartmış durumdalar. Misal bir tatilde bir selfie çeken birisi alakalı 5 alakasız 10 hashtag ile paylaşım yapıyor. Bu da önemli hashtag takibinde araya alakasız giren bir konu gibi oluyor. Tek önemsenen hashtag sayesinde insanlar daha özenli bir kelime kullanacaktır. Ve doğrulanmış profilinizi verdim

SamsOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katiliyorum. Mobil gorunum gelistirilebilir. Ayrıca mobil uygulama yapilabilirse cok daha iyi olur.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet mobil uygulama üzerinde çalışıyorum. En kısa sürede mobil uygulama ile androidde yer alacağım fakat apple store için farklı bir geliştirici ile anlaşmayı planlıyorum.

black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılı olmuş tebrik ederim
Teşekkür ediyorum

SeoHizmetMerkez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GundogduAjans SEO Firmamız olarak projeye destek amaçlı bizde firma profilimizi oluşturduk. Gayet başarılı bir iş çıkartmışsınız. Başarılarınızında devamını dileriz.
Teşekkürler. Doğrulanmış profilinizi onayladım