Merhaba arkadaşlar...
Vakti zamanında açılan bir site var.10 sene önce tabi site altyapısı css html basit tasarım db falanda yok.
Siteyi taşıyacak olan arkadaş yaklaşık 2200 tane konuyu tek tek el ile wp sisteme girmesi gerek.
Ben arkadaşa htm dosyalarının tamamını vereceğim.İster htm dosyalarını bir apacheye kurup kopyalasın içeriği isterse htm dosyasının adını değiştir deyip mevcut sitenin site/dosya adı diye kopyalaıp içeriği alsın benim için farketmez.Sitede xml harita yok ondan böyle diyorum.
Yapması gereken işlemler.
Url yapısının eskisi ile aynı olması mevcut url uzantsını eskisi muhafaza edecel şekilde konuya girmeli.
All in seo ayarlarını yapmalı gene bunuda mevcut dosyadan kaynağı görüntüle deyip başlık açıklama etiket şeklinde alacak.Ve içeriği olduğu gibi kopyalacak.
İş çok acildir ilgilenen arkadaş istediği ücret ve kaç günde yapar onuda pm atsın.İş ücreti iş sonunda verilecektir... Benim için ne kadar erken yapar o kadar iyi... Son tarih bu ayın 19
İş ile düşündüğüm fiyatı yazayım bazı arkadaşlar 500 600 700 gitmeye başladı

vereceğim fiyat 200 tl dir.Sadece dediklerimi yapması yeterlidir bende bu işin içindeyim yani 700 lira vereceğimi sanmayın normal bir postçu bunu rahatlıkta yapabilir.Ama benim işlerim çok yoğun forumdan bir arkadaşa yaptıracağım olay bu işi isteyen arkadaş yazar alır işini yapar parasını alır işin yarısını teslim eder onada bir ücret veririm diğer yarısında diğerini kaçmıyorum burdayım yani
İş verildi Teşekkür ediyorum