LionhearT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam aynı sorun bendede vardı o hevesle 18 olur olmaz yaptırmıştım ama doktorun demesine göre kemiklerin tam olarak oturması 20 yaşını falan bulduğu için sorun tekrarlayabilir dedi aldırış etmedim sonrasında deviasyona benzer başka sorun oluştu ve tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım ve ilk ameliyatta burnumdan fazla kemik alındığı için kaburgamdan kıkırdak alıp burnuma koydular
Çok teşekkürler hocam yorum için, diğer yorumları okumama rağmen sizin yorumunuzdan dolayı şuan çok korkmuş bulunuyorum. Ameliyattan korkmuyorum hocam tekrar olursa deviasyon ondan korkuyorum.(Önceki ameliyatıma güle oynaya gitmiştim doktorlar şaşırmıştı)
ScrolLock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 17 yaşımda olmuştum üzerinden kaç sene geçti.
ameliyat sonrası kendime özgüvenim geldi. giyim tarzı.. saç modelim ve kızlar..
değiştiriyor bazen insanı
Hocam aynen haklısınız çok hemde çok yani Ayrıca kaç yaşındasınız, üstteki bir arkadaşta 17 yaşında olmuş 20 yaşında tekrar yenilemiş böyle bi sıkıntı olursa çok kötü olur benim için.
WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ekşiye yazmıştım buraya alıntı yapalım. ol yani korkulcak bişey yok burnum rahatladı şahsen.
Hocam tamamını okudum, valla yorumunuz için çok çok teşekkürlerimi sunarım. Tekrar yenileme konusunda düşünceniz nedir hocam olabilir mi acaba ?