Arkadaşlar 2 yıl önceki bir konuyu gündeme terkardan getireceğim kusura bakmayın ama yeni bir konu açmamak için buradan yazmayı uygun gördüm. Benim de 2012 yılından beri mislide hesabım var. 2013'ün sonlarına doğru adamlardan ödeme talep etmiştim. Aradan geçen süre içerisinde ödeme talep ettiğimi unutmuşum. O tarihten beridir de ödemem bekletiliyormuş meğerse. Yani 2 sene önce talep ettiğim para halen hesabıma yatırlmamış. Ödemeyi iptal ettim. Daha sonra Mayıs 2015 gibi adamlardan tekrardan ödeme talep ettim. Adamlar yine ödeme yapmadılar. Mail attım, yine size gelen mailin aynısını bana da yollamışlardı. Hesabı EFT hesabı gibi kullanmışım falan yazmışlar. Size geri dönüş yapacağız demişer. Aradan 3 ay geçti. Şuanda Ağustos ayındayız ve adamlar ne dönüş yaptılar ne de ödememi yaptılar. Sizler ne yaptınız ödeme alabilmek için?? Yada yakın zamanda öyle bir sorunla karşılaşan falan oldu mu acaba? Bu iki yıllık süre içinde birkaç kez kupon bile yaptım. Ayrıca yine bu 2 yıllık süre içerisinde hiç EFT hesabı gibi kullanmadım hesabımı.
adamlara ihtarname çek paranı aynı gün alırsın