nezle için gittiğim kbb'de doktorların muhakkak ameliyat olmalısın nezleyi atlat gel ameliyat edelim demesiyle başladı herşey. hazır başlamışken olayım dedim, tüm işlemlerimi tamamladım. hastane çalışanı olmam sebebiyle biraz kolay hallettim herşeyi.
ameliyat günü erkenden geldim, ben cerrahi bölümündeyim milleti çatır çatır yolluyoruz ameliyata ama iş başa düşünce harbiden heyecanlanmamak imkansız.
bende ki heyecan ameliyathaneye girer girmez başladı, uykun gelicek deyip bir ipne gülüşü attılar haha diyemeden 3 saniyede devrildim.
uyandığım da yanımda benim gibi uyutulmuş 3 hasta gördüm personelin alıp götürmesini bekliyoduk. yalnız ilk ben uyandığım için ağrıyı da bi güzel hissettim. burnumda bir sızı ve baş ağrısıyla uzandım. ameliyattan hemen sonra burnumu tutmuşum doktor elimi alıp aşşağıya koymuş ve sedyeden düşüyordum. sedyeden çıkmaya çalışırken doktor gelip düşüceksin yeter artık dediğini hayal meyal hatırlıyorum.
tampon hariç hiç bi sıkıntısı yok, kanamam çok olduğu için millete ufacık bir tampon koymuşlar benim ki bayağı büyük bi tampondu.
tampon 1,5 gün kaldı vallahi ağrı sızı gram olmadı ama tamponla yaşanmıyor illet geldi artık bugün koşa koşa çıkartmaya gittim. bir saniyede çıktı ve bi saniyelik ufak bir acı çektim ben de acı olmadı şahsen. beynimden bişey çekiyolarmış hissini yaşadım ama.
fakat ondan sonra burnuma sanki bir nane şekeri bir mentol yerleştirmişler gibi çok keskin bir şekilde nefes almaya başladım. daha 2 gün oldu ama gayet memnunum bakalım.
olacak arkadaşlar öneririm olsunlar, anestezi olayı muhteşem zaten 2 saniyede deviriyolar. bir de üstüne anestezi filmini izleyin miss