constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gün yeni bir domain kaydetmek için yeni bir hesap açtım ve sanal kartımın numarasını da değiştirdim. Domaini seçtim ve ödeme sayfasına gittim. Fakat kupon kodu girilecek yeri göremedim. Meğerse onu sağ sütunda ki fiyat bölümünün altına koymuşlar. Neyse kodumu da girip adres ve kredi kartı bilgilerimi gireceğim sayfaya geldim. Kartta ki aynı ad soyad ile yeni açtığım sanal kartı girdim ama ödeme yap dediğimde bu indirimden daha önce yararlandığımı söyleyerek 22 liralık fiyata çekti tekrardan. Başka kupon ile denedim. Yine indirimli oldu ama ödeme yapılacağı zaman yine aynı hata çıktı.

Sanırım Godaddy artık indirim kuponlarını kullandırmamakta kararlı.

Not: Ekran görüntüsü alacaktım ama sinirlendim sayfayı kapattım o yüzden alamadım. Bu arada sanal kart değiştirip yeni hesapla domain alanlar varsa konuya yazsın. Bakalım halen alınabiliyor mu?
godaddy çok büyük bir önlem aldı o konuda. onun bende farkındayım. sitedeki hiçbir kupon kodu geçerli değil. sadece belli aralıklarla kampanya düzenliyorlar o kampanyaya dahil olarak alabiliyorsunuz. ancak hesabınızın kitlenme olasılığıda var. godaddyin mailine mail atıcaksın vs. vs.. çok önemli yapmışlar ayakta alkışlıyorum..