camfroger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam, sinema sitesi için eklentiyi kuran, bütün siteler için de kurmuş oluyor aslında. ben sinema sitesi sahibi değilim. sinema sitesine de emek veriliyor. legal olmayabilir. insanlar bu işi istedikleri gibi adlandırabilirler bilemem. kimse demesin bana kul hakkı, şu bu... hepimiz izliyoruz. izleyenin izleten de hiçbir farkı yok. ben sinemaya para vermiyorum. bazılarının sinemeya para vermeye de hiç durumu yok. şahsen film izlediğim site ayakta dursun diye çıkan reklamlara da hiç sesim çıkmıyor. kapatıyorum reklamları. beğenmezsem, çok fazla spam reklam oluyorsa, alternatifi var bir dünya. oradan izlerim. sen internetten film izlemek istiyorsan izlediğin siteye destek olacaksın arkadaş. sinema sitelerinin reklam alternatifi vardı da güzel reklam mı koymadılar? beğenmiyorsan git sinemada izle filmini.
İşte demek istediğim nokta bu. Film sitesi diye reklamlarını es geçecek değiliz. Bugün bu siteden ben dizi, film izliyorsam o sitenin ayakta kalması için reklamlarına tıklarım. Bakmayın film sitesi dediğime oradaki uğraş haber sitesinde yok. Herşeyi bu saatte ayaktayız, çoğumuz sitelerimizle ilgileniyoruz. Böyle birşeyin olmasını ister miyiz? Ancak görünen o ki twitter engellendiğinde amcaların teyzelerin telefonlarında yüklü olan vpn gibi olacak.