evilsith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelliklede dizi ve film siteleri için kullanıyorlar. Adamların zaten reklamdan kazandığı 3 kuruş. Legal bir iş yapmıyorlar. Sinema git dersin hangi bir filme gideyim der, siteye para kazandırmaz alt yazıyı eleştirir, güncel film ister, kısaca isterler de isterler. Yapacağımız belli aslında. Bu tarz eklentiyle siteye girişleri engelleyeceğiz.
hocam, sinema sitesi için eklentiyi kuran, bütün siteler için de kurmuş oluyor aslında. ben sinema sitesi sahibi değilim. sinema sitesine de emek veriliyor. legal olmayabilir. insanlar bu işi istedikleri gibi adlandırabilirler bilemem. kimse demesin bana kul hakkı, şu bu... hepimiz izliyoruz. izleyenin izleten de hiçbir farkı yok. ben sinemaya para vermiyorum. bazılarının sinemeya para vermeye de hiç durumu yok. şahsen film izlediğim site ayakta dursun diye çıkan reklamlara da hiç sesim çıkmıyor. kapatıyorum reklamları. beğenmezsem, çok fazla spam reklam oluyorsa, alternatifi var bir dünya. oradan izlerim. sen internetten film izlemek istiyorsan izlediğin siteye destek olacaksın arkadaş. sinema sitelerinin reklam alternatifi vardı da güzel reklam mı koymadılar? beğenmiyorsan git sinemada izle filmini.