3.2 yi kurdum.
Aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan anasayfa vitrin ürünlerinin hatalarını ileteceğim.
1. Ürünlerin alt alta, yan yana dizilimleri düzensiz. Ürün çerçevelerine baktığınız zaman görürsünüz.
2. ''Sepete Ekle'', ''Hemen Al'' gibi butonlar yok. (Bu hatamıdır yoksa bunu bu versiyonda bilinçli mi yaptınız bilmiyorum bence eksikliktir bu.)
3. Görüldüğü üzre ürünler indirimli ürünlerdir fakat ''İndirim oranı'' görünmüyor. Ürün durumu ''İndirimli Ürün'' olarak aktif edildiği halde.
4. Bu hata ekran görüntüsünde yok. Ürün durumlarından ''Hızlı Kargo'' yu aktif ettiğimde ürün detayında ''Ücretsiz Kargo'' Logosu görünüyor. Hızlı kargo logosu benim çok kullandığım bir özellikti karıştırmışsınız birbirine???
Artı İlla ürün durumlarında ''Ücretsiz Kargo'' kullanılacak ise, bir ürüne ücretsiz kargo durumu tanımladığınızda otomatik olarak, o ürünün siparişi verilirken ödeme sayfasında da kargonun ücretsize dönmesi lazım, bunu yaptınız mı pekala? Yani müşterinin o ürüne kargo ücreti ödememesi gerekiyor. Yoksa hem ürün durumundan 'Ücretsiz Kargo'' yu seçip aktif et, hemde gel ürüne ayrıca ücretsiz kargo tanımlamaya çalış uzun iş...
5. Bir de size önerim var. Gerçi bunu çok kez dile getirmiştim. Yine dile getireyim. Öncelikle şunu belirteyim ki yazılımı geliştirme çabanızı takdirle karışılıyorum. Lakin şu seo işine ciddi anlamda bir el atın artık. Şimdi burada önerilerimin altına uzun uzun seo açısından sebeplerini yazmayacağım

Yalnızca neler olmalı onları yazacağım aklıma geldikçe. Yani siz de bilin ki bunlar seo açısından faydalı şeylerdir.

-
www.siteadı.com/ürün/ürünadı
burada /urun/ kelimesi çıkartılırsa çok iyi olur linki kısaltır. Yani
www.sitadı.com/ürünadı şeklinde olmalı. Aynı şey kategoriye tıklandığında da var. Yani ''/kategori/'' kelimesi görünmemeli.
Bu önerime itiraz eden olur mu bilmiyorum ama linkleri ne kadar kısaltabilirsek google açısından o kadar iyidir diye biliyorum ben. Yoksa uzun linkleri google belli bir karakter sayısından sonra ekrana yansıtmıyor ve yansıtmadığı içinde o üründe bulunabilirliğin azalıyor.
-www.siteadı.com/default.aspx
Mümkünse ''default.aspx'' görünmesin anasayfa linki olarak.
-Bir anasayfa ve kategori vitrin modülü yapın. Paralı mı satarsınız parasız mı verirsiniz orası size kalmış.

Modülün işlevi şu olsun; ziyaretçi siteye her girdiğinde ya da sayfayı her yenilediğinde vitrin ürünleri değişsin. Yani kişi her seferinde aynı ürünleri görmesin vitrinde. Site yöneticisi bu modülü ayarlarken mesela ''son eklenen ürünler'' diye bir seçeneği olsun. Ki o gün ya da o hafta siteye eklenen en yeni ürünlerin hepsini ziyaretçilerine gösterebilsin. Misal o hafta 200 adet yeni ürün eklenmiş ise siteye ve tabi 1 sayfada 200 adet ürün birden gösterilemeyeceği için bu modül bunu her seferinde değiştirip değiştirip göstersin ziyaretçilere.
Ki şahsen böyle bir özelliğe deli gibi ihtiyacım var.
Şimdilik bu kadar. Gördüğüm hatalar hakkında da ivedi şekilde yanıtınızı bekliyorum.
İyi çalışmalar.