Amykos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikir çok güzel. Site içinde tasarım da güzel rahat kullanımlı amaca hitap eder şekilde. Fakat görünüşte kolaylık olsun diye yaptınız sanırım; anasayfa'nın tasarımı dar (Mobil versiyonmuş gibi) olması rahatsız etti beni. Birde logoyu çok amatör buldum. Anasayfada gri üzerine beyaz olması görünüşü zorlaştırıyor. Birde fontun ince olması güven vermiyor. Geçici olarak kullanılacakmış gibi. Logo ve anasayfa tasarımının genişlemesini tavsiye ediyorum. Birde öğrenciliğinizden ötürü hak veriyorum sunucu biraz yavaş çalışıyor. Sayfa içi ilk yükleme yavaş çalışıyor. Cache aldıktan sonra sıkıntı yok. Umarım iyi yerlere gelir. Takipteyim.
Login ekranı çok aceleye geldi. Onun üzerindeki çalışmam devam ediyor. Normalde arkaplanda değişen manzaralar vardı. Fakat klasik bir özellik olduğundan ötürü o özelliği kaldırdım. Orayı o şekilde bırakıp üzerine düşemedim. Yeni login ekranı sayfası tasarımını geliştirmekteyim. Ve site responsive olduğu için mobile en iyi şekilde uyumlu olacak şekilde tasarladım. Android versiyonunu bitirene kadar diğer sayfalar bu şekilde kalacak.

Yorumunuz için teşekkür ederim.