almanca ve ing. saç modeli sitemde bir ara kullanmıştımda site çok olunca buraya vakit kalmıyor.Bence çok fazla değerlendirilmeli pinterest...
Herkes facebook olsun, twitter olsun, google olsun diye diye o kadar cok yayiliyor ki. Yani bir bakima su soru soruluyor, hangisinden gelecek hit bitti ki otekine sicramaya calisiyorsun? Acikcasi her zaman sunu oneriyorum: Hele bi birtanesine yogunlasin, sonra digerlerine gecilir. Pinterest oyle bir kaynak ki, milyonlarca insan vaktini geciriyor ve diger sosyal medya sitelerine gore donusum orani cok cok yuksek. Bugun hepimiz facebookta 10k begenisi olan bir sayfadaki paylasimin 300-500 kisiye bile gosterilmedigini biliyoruz. sirf o yuzden pinterest bu konuda cok bonkor davraniyor. Hele ki resim bazli one cikinca, acikcasi bakmayacaginiz varken bile dur bir goz atayim oluyorsunuz
Herkese hep sunu oneriyorum, site acilir , icerik girilir, hele bir markete girin bir bakin bakalim kim ne aliyor ne satiyor, neler gidiyor. sonra urununu getirip satarsin. Haliyle bu da o hesap, herkese ustune basa basa diyorum, biraz vaktinizi ayirin pintereste yogunlasin, ordaki pazar bir kere olusturuldugunda, bugun kurulan site zaten yarin onlarca dolar kazandirmaya basliyor.