mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun diyelim, Sana bir kaç önerim olacak umarım dikkate alırsın ;

Öncelikle sistem güzel ama web arayüzün bir kenara bırakıp mobil arayüz için çalışmalısın. Çünkü kendininde söylediğin gibi en farklı özellik "Şimdi televizyonda bir spor programı izliyorsunuz. Program sunucusu Ahmet Çakar. Ahmet hoca ekrana bir #hashtag açıyor. ( #DerbiNeOlur ) Siz hemen tooify'ı açıyorsunuz ve aramaya DerbiNeOlur yazıyorsunuz. Çıkan sonuçtaki #DerbiNeOlur hashtagini tıpkı bir kullanıcıymış gibi takip et diyorsunuz. Tabi bu kadar değil. Ve hemen yanında 1 saat, 2 saat veya program kaç saat ise süreyi işaretliyorsunuz. Ve akışınızda o program bitene kadar programla ilgili gönderiler akmaya başlıyor. " Kimse bir tv izlerken yada birşey yaparken pc başında oturup tagı takip etmez ancak mobilden takip eder.

Birde ilk kayıt esnasında en az 5-10 kişi takip etmesini zorunlu koy. Öteki türlü ilk kayıt olan kişi bomboş bir sayfa görüyor.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Dediğiniz üzere mobil tasarımı zaten responsive olarak tasarladım. Fakat android versiyon zaten yolda. Vakit buldukça android versiyonu kodlamaya devam ediyorum. Ve ilk kayıt esnasında 5-10 takip olayı iyi fikir. O olayıda yaptım Yorumunuz bir destekti benim için teşekkür ediyorum.