Domain satın alan kişi tarafından silinmiş benimde, derhal iade bekliyorum yoksa gerekli işlemleri başlatacağım.
Bende domain aldım panelden silindi sözde arkadaş 3 gündür telafi edecek dün mesaj atmama rağmen dönüş yapmamıştır.
Edit : Aynı domaini farklı bir arkadaşa aldırdım. İade bekliyorum.
Ayrıca dün godaddy müşteriz hizmetiyle telefonda yaklaşık 30 dk yaptığım görüşme neticesinde bana verdikleri bilgi şu. Domaini alan kişi iptal etmiş. Godaddy kaynaklı bir silinme yada engelleme durumu yoktur.
benimde domainim silinmiş iade istiyorum
Daha önce güzel yorum atmıştım teslimatları için Fakat değiştirme gereği duydum ;
Arkadaştan Yaklaşık 10-15 Domain Aldım Ödemesini Geçtim. İşim Gereği Hızlı Teslimat Yapmak Zorunda olduğum için hep domainleri aksam/gece teslim etti. Müşterilerimi Bir Şekilde İdare Ettim bu şekilde Çalıştık. Fakat Şu son 1 haftadır Aldığı Domainler Düşmeye Başladı. Sanki Hiç Reglenmemiş gibi Yeniden Satın Alınabilir Oldu. Bu Arkadaş İle Çalışacaklar hiç Düşünmesinle bence.. Giden 100-150 TL olsun sorun değil Ama Bu Miktarlar İçin Adını Kirletmeye Değmez. Arkadaşla İletişim Bile Kuramıyoruz. İhtiyacım var Bu Sorunu Gideremiyorum dese Canı Sağolsun Ama Buda Yok. Domain Alacak Arkadaşlar İçin Uyarım Olsun bu Lütfen Mağdur Olmamak İçin Dikkat Ediniz.
Saygılarımla
Alınan domain kısa sürede düşmüş, 24 saat içerisinde ödeme iadesi yapılmaz ise gerekli işlemleri yapacağım. Ayrıca akşam 21:00'a kadar mağduriyet ile ilgili açıklama gelmemesi durumunda negatif trader verilecektir.
Arkadaşlar ben hakkında şikayet konusu açtım bunca kişiyi magdur edip dolandırmaya çalışıyor. ..
iade yapmıyor.. mağdur olan arkadaşları konuya bekliyorum
Link:
https://www.r10.net/sikayetim-var/148...tmektedir.html