Diabolist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzgün bir şekilde cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Lütfen ciddi olmayan mesajlar atmayalım bilmediğimiz bir konuda yardım istiyoruz arkadaşlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:52:05 -->-> Daha önceki mesaj 14:50:57 --

hocam konuyu acele açtığımız için detay yazamadık

Bizim amacımız alışverişe çok yakın, geliri üst düzey olan insanlar. Aklımızda hep böyle mekanlarda takılan insanlar geldi. Bilmiyorum yanlış bir düşüncemi ama?
İşim gereği sürekli firmalarda toplantılara giriyorum reklam konularında,
Çok uzman sayılmam fakat sana görüşümü söyleyeyim;
Clube giden bir kişi akşam oraya eğlenmeye, içmeye dağıtmaya gider, Club'e gidip alkol almayan birisi yoktur. Peki gece oraya geldiğinde alkolden sonra kaç kişi hatırlar ki ?
Reklam vermeden önce ilk başta bir ön çalışma yapılması gerekiliyor,
Ben ne satıyorum, hedef kitlem kim, nerede yer almalıyım ?
Nasıl bir çalışma bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem hatalıda konuşabilirim.
Elit bayandan kastınız sanıyorum gelir seviyesi yüksek olalar,
Peki bunlar nerede olur ?
Caddebostan, Etiler, Nişantaşı, Bebek ve benzeri muhitlerde,
Peki bu muhitlerde yer alan kişilerden benim hedef kitleme uygun olanları nerede bulabilirim, bunu ayrıca araştırmalısınız.
Yani bebek'de 200.000 kadın varsa siz bunların hepsine ulaşmak yerine 20.000 kişiye indirerek iş yükünüzü ve giderinizi hafifletecek nokta atışı dediğimiz olay ile çalışmanızı yapacaksınız.
Bu benim düşüncem, reklam çalışması içeriği, ürün vb. bir konuda bilgi olsaydı ona göre daha uygun bir cevap yazabilirdim.

Reklam sektörü çok farklı boyutlarda artık, öyle bir konuma geldikki bazı alışveriş yerleri sizi dolaşırken takip ediyor, hangi alanda çok zaman geçirdiğinizi kaydededip sınıflrnadırıp göndereceği reklamları size özel gönderiyor.