Ben keyifle ücretsiz olarak yaparım bu projeyi ama kusura bakmayın yukarıdaki anlayış ile yaklaştığınızda ne para ne insan kazanabilirsiniz.
İlgin için çok teşekkür ederim hocam, öncelikle bunu yazarken bende hoşlanmıyorum ama insanlarımız afedersin affına sığınarak ve sözüm meclisten dışarı ( iki kod yazmayı öğrenip tamam ya ben bu işten deli paralar kazanırım insanları 5 dakkamı alacak iş için bir güzel .... ) mantıgıyla yaklaşıp tek dosya php sayfası için 400 lira fiyat verince insanoğluyuz ister istemez sinirlenip farklı cümleler kurabiliyoruz parayı kimse kolay kazanmıyor özellikle kendi adıma konuşayım ben kolay kazanamıyorum örnek verdim o örneğe bende dahilim yıllarca garsonluk yaptım ve dediğim ücretler üzerinde çalıştım
Kimse beni yanlış anlamasın tekrar söylüyorum php bana göre sanat işidir ve çok saygı duyarım ama kimse kimseyi tekrar söylüyorum ..... peşine düşmesin birşeyin ederi söylenir eyvallah derim sözü uzatmayım bu yazılım diline gönül veren ve hakkıyla işini yapıp alnının terini döken hakkettiğini aldığına inandığım insanlardan özür dilerim iyi forumlar