Ben bundan 2 sene önce başvururdum,
O zamanlar ücretsizdi şimdi nasıl bilmiyorum ama nerde küçük ölçekli ufak iş yeri var oraya ilan verirdi,
Hatta hiç unutmam bi kere gitmiştim o zamanlar tabi daha amatör'düm yeni tanışmıştım iş dünyasıyla,
Aradılar nautilus'un orada biyer iyi gideyim dedim ,
Bildiğin çingene mahallesinin 2 sokak üstünde 25 metrakare biyer şok oldum girince,
Adam ofise girdi bi sn. dedi falan yazıcıyı açtı pufff yazıcıdan duman çıkmaya başladı ben tabi şaşkın

Neyse şuradan bi an önce kurtulayım dedim ne kadar istiyorsun dedi 1500 demiştim, konuştu falan o zaman ben sana şöyle bir teklif yapayım;
Asgari ücret + Sigorta + Ev yemeği. Tamam diyip çıkmıştım ve bi daha eleman.net kullanmamaya karar vermiştim

Başka bi tanesinde işe başladım 1 ay patronlarla yan yana 1 ay anca dayanabildim istifa ettim.
Kısacası ufak biyerde çalışmak istiyorsan burayı kullanabilirsin.
Beni Eleman.net'ten 1 defa mülakata çağırdılar, bir tane web tasarım firmasıydı evden 1,5 saat uzaklıkta tek otobüsle gidebiliyordum. O gün büyük bir keyifle uyandım giyindim kuşandım Eyfel Parfüm'den almış olduğum 5TL'lik parfümü kafamdan aşağı boşalttım evden çıkıp otobüse bindim. otobüsten indim buldum firmayı içeriye bir girdim 4 kişi 7 Metre kare alanda çalışıyor, her birinde laptop var biri php yazıyor biri müşteriyle uğraşıyor biri arka da ***** felan izliyordu tiplerini hiç beğenmedim. Her neyse tamam diyip işe başlayacaktım ertesi gün, eve gitmek için çıktım oradan 45 dakika otobüs bekledim ardından otobüs geldi 10 saniye içerisinde doldu bir de iş çıkışıydı trafik vardı yolun yarısına kadar oturarak geldim sonra otobüse bir kapalı bayan bindi gel abla buyur otur dedim, demez olaydım otobüsün girmediği sokak kalmadı sanki bütün İstanbulu turladı her neyse 2,5 saat ardından eve geldim. Adamı arayamadım ne kontör var ne de SMS bana kartvizit vermişti, numarasına WhatsApp'tan mesaj attım. Böyle böyle yol çok uzun bu kadar çok uzun olduğunu bilmiyordum dedim, adam görüldü bıraktı cevap bile vermedi
Daha sonra bugün 10 dakika arayla 2 kişi aradı ve beni mülakata çağırdılar. Gittim görüştüm ortamı beğendim Patron - İşçi muhabbeti yok herkes samimi ve evime oldukça yakın dilediğim zaman evden de çalışabileceğimi de söylediler. Umarım hayırlısı olur