AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhasebe mezunu arkadaşlar varsa onlardan yardım almak daha mantıklı olacaktır. Yalnız neden en yüksek puanı alma gibi bir çabanız var? Bizim staj defterlerimize hiç puan verilmedi, kabul edildiyse ne ala deyip geçiyorduk. Gerçi komisyondaki hocalardan duyuyordum harika hazırlamışsın falan diyorlardı da, özellikle puan verdiklerini ilk kez duydum.

Bir de şöyle bir önerim var, staj yaptığınız yerde önceden staj yapmış birisi varsa onlardan da yardım isteyebilirsiniz. Daha önce yazdıkları staj defterlerini gönderseler yeterler. İlla hep yaptıklarınızı yapacaksınız diye bir şey yok Benim bomboş geçen 2-3 günüm oluyordu, bildiğim ama yapmadığım şeyleri ekliyordum.
Hocam bizim bölümde 4 erkek vardı 1'i hariç diğerleri naylon mu ne göstermelik yapacaklarmış. Diğer arkadaşta benimle aynı durumda. İşyeri stajyer almıyor hocam tanıdık olduğundan dolayı beni aldılar. Bende bilmiyorum ne yazacam kafam çok karışık valla

grafimood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bilgisayar programcılığı okudum ve staj defretimi daha 3 gün önce teslim ettim.İlk güne tanışma masamı ayarladılar gibisinden sonrasına format attım,site düzenledim aşağı yukarı hergün bi önceki gün gibi aralara farklı işler sıkıştırarak teslim ettim. ve geçti olarak işaretlediler
İlk başta ben yüksek puan derdindeydim ama artık geçti yazsalar yeter demek üzereyim