ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhasebe mezunuyum hocam 2 yıllık. İlk gün sadece staj dosyasına tanışma yazdım o kadar

stajdefterim.org/2015/07/ornek-muhasebe-s.html şurda örneğe baktım bunu geliştirip çoğaltsam ve dediğiniz gibi fotoğraflarla desteklesem nasıl olur bilemiyorum. Şimdi bunu yazsam hazır olduğu anlaşılır diye düşünüyorum. Yazacak bişey yok bari fotoğraflarla destekliyeyim belki öyle puanım yüksek gelir. Bende o zaman 3-4 cümle yazıp dekont veya çek bulup arkasını yapıştırıcı sürüp kağıda yapıştırayım olur mu?
Muhasebe mezunu arkadaşlar varsa onlardan yardım almak daha mantıklı olacaktır. Yalnız neden en yüksek puanı alma gibi bir çabanız var? Bizim staj defterlerimize hiç puan verilmedi, kabul edildiyse ne ala deyip geçiyorduk. Gerçi komisyondaki hocalardan duyuyordum harika hazırlamışsın falan diyorlardı da, özellikle puan verdiklerini ilk kez duydum.

Bir de şöyle bir önerim var, staj yaptığınız yerde önceden staj yapmış birisi varsa onlardan da yardım isteyebilirsiniz. Daha önce yazdıkları staj defterlerini gönderseler yeterler. İlla hep yaptıklarınızı yapacaksınız diye bir şey yok Benim bomboş geçen 2-3 günüm oluyordu, bildiğim ama yapmadığım şeyleri ekliyordum.