R10 sadece danışmanlık platformu değil..bir ticaretde dönüyor burda..ne kadar etik tartışılır..çok şirketten yada seo cu arkadaşlar gelip burda şunu yapamıyorum diyen oldu..kimse bilgisini esirgememeye çalışıyor ama hedef kitleyi sınırlamak iyidir..başlangıç için seo, ileri düzey için seo..ona göre satışlarınız daha iyi olur..ileri düzey seo isteyen birisi başlangıç için seoyu ne yapsın..
marka koruma yöntemine gelince..elbette katılıyorum ama marka nasıl korunabilir diye bir kitap olsa örnek bunu alacaklar bellidir..yani anltmak istediğim aslında şu her konudan az az mı olması daha iyidir..yoksa bir konuda gerçekten güzel bir kitapmı daha iyidir.. "online reputation management" bu bir kitaba sığmayacak kadar geniş bir konu olabilir..sadece yazıdan ibaret olmayacak sonuçta.. insanlar yazılardan pek anlamıyor inanın..görsellik çok önemli..
sonuçta fikir alışverişinizde bulunuyoruz sonuçta hedefimiz belli..bu yüzden hedefleyin demek istedim..şu olabilir hepsini içeren ama az bilgisi olan bir kitap yazın..sonra detaylarına inin bu olabilir tabi..kolay gelsin..
R10 benim için öncelikle bilgi kaynağı. Tabii ki burada ciddi bir ticaret dönüyor. Site satış bölümünde
180K ₺ rakamlar görüyorum bazen daha fazlasıda olmuştur.
Ama bu kitap söz konusu ise R10 sadece danışmak için bir platform. kitabı tanıtmak için değil. kitabı burada tanıtırsam yapıcı eleştirilerden daha fazla (gereksiz kişilerden) konu dışı yorumlar alıcam ve bunların moderasyonu da beni aşar.
Evet R10 da konuyu Danışmak için açtım. Kitap çıkınca belki burada tanıtırım da. ama kitabın kaynağını asıl olarak app store ve play store olarak planlamaktayım.
bir konuda gerçekten güzel bir kitap en fazla verim alınabilinecek bir yöntemdir. fakat
online reputation management konusu seo için gerekli bir konudur ve yeni bir seo kitabında bulunmazsa ayıp olur

..
Yazı okuyamayan insan da Lütfen kitabımla ilgilenmesin. Görsel materyaller bir çok şeyi farklı ve etkili anlatabiliyor lakin seoyu çizgi roman yapamayız. ben yapmam.
Tekrar ediyorum. Kitleyi hedeflemek sınırlamak olur ama dünyayı hedeflemekte imkansız.
Bu konu da Misyonum: Pratik olarak seo ile nasıl bir çalışma yaparsak ideal amaca en verimli biçimde ulaşabiliriz ?
Fikirlerinize ve düzeyli eleştirilerinize içtenlikle teşekkürler.. Gerçekten Keşke herkes bu seviyeyi koruyabilse. Gereksiz insanlarla uğraşmak zor zanaat.