MertHezarfen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar son 3-4 gündür hayatımı felç eden bi virüsle yaşıyorum

ne olduğunu bi türlü anlayamadım.... chrome, firefox, explorer, yandex browser vs. hangi tarayıcıdan girersem giriyim ekranın sol alt köşesinde kare 336-280 şeklinde reklam çıkıyor

işin kötü yanı reklam çıktığı gibi sayfanın tüm işlevselliğini ortadan kaldırıyor, ister reklamı kapat ister tıkla... sayfa işlemez hale geliyor,,,

herşeyi denedim, esed, avast tarattım,,,, malware, adwcleaner hepsiyle taradım,,, tüm tarayıcıları sildim yeniden kurdum, modeme res attım... bi türlü gitmedi nasıl bişeyse artık

işin kötü yanı pc'yi 5 gün önce aldım aldıktan 2 gün sonra bulaştı,,, o yüzden formatta atmak istemiyorum

nedir bunun çözümü var mı bi yol yordam bilen?
İyi günler efendim

Öncelikle belirtmek isteyeyim.Aynı Durum benimde karşıma geldi sizin dediginiz gibi vürüsleri silme gibi durum söz konusu olmuyor . Bende bütün tarayıcıların sağ alt köşesinde çıkıyor ve çin bir reklamları oluyordu . Baya bir program ile denedim ancak cözüm alamadım . Gerek bilgisayarı geçmişe almak olsun gerek antimawre- . Şayet Format atmak istemiyorsanız

Görev Yöneticisini açınız

Daha sonra karşınızda performansı yüksek ve sizin bilmediginiz programları bulmaya çalışın .

Biraz saçma gelecek ama ben bilgisayarda bilmediğim tüm uygulamaları sildim. Sonuç olarak şuan format atmış gibi aynı hızında duruyor .

Not : Şayet bunları bilemem adlarını felan derseniz google de isimleri aratarak karşınıza cıkar windows dosyası olup olmadıgı .

En son olarak ise yapacagız işlem ''kaspersky 2015 '' sürümünü kullanın. Lütfen eğer bilgisayarınıza değer veriyosanız 3-5 kuruşa bakmayın çok işe yarıyor .

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah Yar Yardımcınız olsun kardeşim