seokafasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok dolu dolu hissederek yazmışsınız. teşekkürler. Hedef kitleyi sınırlamak ahmaklık olur bana. R10 sadece danışmak için bir platform. Ayrıca seo sadece para kazanmak/kazandırmak değil aynı zamanda marka koruma yöntemidir. online reputation management hizmetidir.

konu açmaktaki amaç fikir almak.
Kitap yazmakta ki amaç biriken bilgiyi südur etmek.
R10 sadece danışmanlık platformu değil..bir ticaretde dönüyor burda..ne kadar etik tartışılır..çok şirketten yada seo cu arkadaşlar gelip burda şunu yapamıyorum diyen oldu..kimse bilgisini esirgememeye çalışıyor ama hedef kitleyi sınırlamak iyidir..başlangıç için seo, ileri düzey için seo..ona göre satışlarınız daha iyi olur..ileri düzey seo isteyen birisi başlangıç için seoyu ne yapsın..

marka koruma yöntemine gelince..elbette katılıyorum ama marka nasıl korunabilir diye bir kitap olsa örnek bunu alacaklar bellidir..yani anltmak istediğim aslında şu her konudan az az mı olması daha iyidir..yoksa bir konuda gerçekten güzel bir kitapmı daha iyidir.. "online reputation management" bu bir kitaba sığmayacak kadar geniş bir konu olabilir..sadece yazıdan ibaret olmayacak sonuçta.. insanlar yazılardan pek anlamıyor inanın..görsellik çok önemli..

sonuçta fikir alışverişinizde bulunuyoruz sonuçta hedefimiz belli..bu yüzden hedefleyin demek istedim..şu olabilir hepsini içeren ama az bilgisi olan bir kitap yazın..sonra detaylarına inin bu olabilir tabi..kolay gelsin..