Yaptıklarınıza saygı duyuyorum kişisel fikrim;
Şimdi bu kitap ile hangi kitleyi hedefliyorsunuz? amatörlerimi? yoksa burdaki proflara mı(!)..elimde bir sürü kaynak olmasına rağmen hergün 1 saat blackhatlarda yada twitter da vs takip ettiğim insanlar var.. buralarda her gün yeni bilgiler yeni (vip kısımlarında) yeni teknikler görüyorum..özellikle birşey çıkıyorsa review çok çok önemli..
siz bir kitap yazıyorsanız sürekli güncel olmadığı müddetçe birşey olmaz..standartın üzerine çıkamazsınız..
Mesela Matthew severim hoş sevmeyenlerde var ama..bu adamın bahsettiği konular gibi konular mı olacak?..bu adamın geçen ayki kazancı 35 bin$..bu şu an aklıma gelen bir örnek..insanlar sürekli para kazanmak istiyor..yoksa SEO nedir sorusunun içi boş..seo merak eden zaten bir araştırsa bunu bulur..ama siz güzel teknikler ileri düzey teknikler anlatın..o zaman çoğu sizi takip eder..ve inanın bana yazılardan ziyade video izlemek ve adamların uyguladığı ayarlar ve teknikleri dinlemek daha keyifli bana göre..
http://www.matthewwoodward.co.uk/inc...ort-july-2015/
Earnings Total
Affiliate Income $20,974.38
Consultation Income $4,000.00
Other Income $10,759.96
Expenses $524.99
Grand Total: $35,209.35 / £22,538.32 ($14,985.93 / £9,597.81 last month)
merak ettiğim dediğim gibi kime hitap edeceksiniz? ben kendi açımdan seo kimsenin yapmadığını yaparak para kazanma sanatıdır..harmanlama sanatıdır..mantığını yürütme ve süreklilik arzeden para kazanma sanatıdır..ve seo asla hayır işi değildir..birilerine yalakalık yapılacak işde değildir..seo ne kadar optimizasyon sanatı olsada amaç para kazanmaktır..ve bunun dışında gereksiz bilgiler ise para kazanmakdan ziyade adamı boğar..
son birşey mike adında bir adam vardı arada yazı paylaşır..bir sözleri hiç aklımdan çıkmaz, eğitimde söylemişti..hergün onlarca çeşit yol hergün bir sürü ürün ortaya çıkar..bazılarının içi boştur kimse size yaptıklarının ana sırrını vermez..ordan burdan keser verir...ürünlerin içinde boğulmayın ve kendinizce yollar bulmaya çalışın..o zaman başarıya ulaşırsınız..