arkadasllar 20 25 ip kasmadan ping yaratmadan oynabılecek bır sunucu arıyorum bu ie ilk kez gırıyoruz ne tur bır sunucu alınır bılmıyorum sunucu satışları ıcınde olan fırmalar daha bilgilidir onlardan yardım beklıyorum fıkır anlamında ve sunucu bazında
not : ılk etapda 25 ip ye kadar 25 ip doldugu anda ya makıne yukseltılecek yada aynı makıneden bır tane daha alınacak bu konu hakkındada bılgı ıstıyorum
Merhaba,
Counter strike 1.6'da kisisel anlamda saglam bi gecmisim var.Size her turlu konuda yardımcı olabiliriz.
E3 1240v2
32 GB Ram
29 IP
TR Lokasyon
2 x 240 SSD
1 Gbit Port
Limitsiz Trafik
300 TL / Aylik (KDV Dahil)
SSD diskler sayesinde serverleriniz daha stabil calisir ve panelde uygunlancak herhangi bir islemde daha hizli yanit verir.32 GB Ram ve E3 1240v2 islemci sayesinde serverlerinizi isterseniz hepsini fullmod yapin ve doluluk orani yüksek olsun hic bir sekilde sorun yasamazsiniz.Ping oranlari gözle görülür derece düsük olur.Gerekirse yazilimsal firewall kurariz ufak saldirilarda etkilenmez veya ipleri fiziksel firewalldan geciririp ipleriniz korumali seklede sokabiliriz.(Layer3-4 yurtdisi 110 Gbit yurtici 5 Gbit)29 ıp sayesinde 29 adet server acabilirsiniz.Üstelik hem server acip hemde ayni ipye ts kurup müsterilerinize avantaj saglarsiniz.