Merhaba,
Genel konuları anlatmaktansa bir siteyi sıfırdan alıp nasıl SEO yapılacağınızı anlatmanız daha doğru olur diye düşünüyorum. Domain nasıl seçilmelidir, seçilecek sektördeki rekabet ne durumdadır, belli bir yerlere gelmek ne kadar sürer, paralel olarak sosyal medya tarafında ne yapmak gerekir(sosyal medya haber sitesi için çok önemliyken giyim üzerine e-ticaret için veya araba yıkama sitesi için o kadar önemli değil),planlama nasıl yapılmalıdır.
Piyasadaki SEO kitaplarının çoğu genel bilgileri veriyor ancak pratiği verilmeyen hiçbir bilgi akılda kalmıyor veya pek etkili olmuyor. Belki de örneği yanlış bile yapılabiliyor. En iyisi pratik üzerinden anlatmak hatta mümkünse görsel eğitim seti daha iyi olur.
Başarılar.
Hemen hemen aynı fikirdeyim. Zaten talep ettiğiniz her konu var. Pratikte nasıl uygulanır tarafınıda konuda açıkladım zaten. Bir çok konuda haklısınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:50:54 -->-> Daha önceki mesaj 14:49:04 --
kardeş sen her alanda yaz.
Her alanda tabii ki yazmalı.
Hatta SEO NEDİR ? konusunu bile işlemeli. ama hangi konular da odaklanılmalı ? Hangi konulara ihtiyaç var ve sektörlerde hangi konuya ihtiyaç var bunu ölçmek istedim. detay verirseniz yanıtınız anlam kazanır..