Merhabalar,
Trustlayer ile 1 yıldır çalışıyorum ve satış sözleşmesinde de yazdığı üzere yedeklemek tamamen müşteri sorumluluğundadır. 3 yıldır VPS kullanıyorum ve Alvemar'ı hatırlayanlar varsa eğer oradaki problemden sonra yedek makinesiz çalışmamaya başladım. Trustlayer ile görüşmelerimizden sonra mevcut VPS makinemden ayrı bir makineye yedek alınması konusunda anlaştık. Yaşanan sorundan sonra kendisine yedeklerimi kurmalarını ilettim ve kendileri 4 saat gibi bir sürede yeni makinamın IP adreslerini ilettiler. Yaşanılan olay hakkında dava açalım vb. yanıtları görünce her iki taraf içinde üzülüyorum. Çünkü bir hizmeti alırken bu hizmet karşılığında neleri elinizde bulundurduğunu ve nelere sahip olacağını bilmek zorundasınız. Bunları bilerek hareket ederseniz benim gibi bir sorunla karşılaşmadan işlemlerinizi aşarsınız.
Mahkeme açalım şeklinde yorum atan arkadaşlara çağrım, Hizmet Şartnamesini kabul etmeden sistemde üye olamazsınız bile..
Dipnot : Trustlayer ile bağlantım abi-kardeş gibidir. Fakat vakti zamanında Alvemar'da benzer sorunu yaşadığım için yazma ihtiyacı duydum...
Bu konuda(kesinti ve veri kaybı) son mesajım olduğunu bildirmek isterim. Amacım kavga değil bilgilendirmedir...