1 adet alındı. kurulum için bekleniyor. Saygılarımla.
Script Alınmıştır Güzel Hizmet
Merhaba öncelikle hayırlı satışlar bende 1 adet aldım ve şu an kurcalamakla meşgulüm;
www.classoptik.com sitemizde IE ile açılışta Lightbox a koyduğumuz video açılıyor fakat chrome "
Request unsuccessful: error" şeklinde hata veriyor sebebi nedir?
Hocam ilginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır.Sabırla her dedigimi dinlediniz ve hiç kırmadınız.
Anlaşma sağladık ve host bilgilerini ilettiğim zaman kurulum yapılacak.
Bu mesaj mobile cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Yazım hataları olabilir.
Özel modül için anlaşıldı.
Şuana kadar sorunsuz destek almaktayız. Ve aklımıza takılan her konuda yardımcı olmaktadırlar.
Teşekkürler, Arkadaşlar.
Databasebilisim satis sonrasi destek alina bilecek nadir firmalardan ne zaman isterseniz ozaman ulasabilirsiniz V3 u de bekliyoruz hakan bey
1 Adet alındı. herşey stabil başarılı ve çok hızlı hakan hocamız teşekkür ediyorum.
Öncelikle tek kelime ile muhteşem bir script olmuş emeğinize sağlık.
Bana sağladıkları tüm kolaylıklar için minnettarım . Gerçekten işini böyle yapan insanlara ihtiyacımız var. Sonsuz Teşekkürler.
Bol Kazançlar, Hayırlı Satışlar.
EticaretV2 1 adet alındı.Daha öncede 3 adet script almıştım.Tavsiye ederim.
Ürün Satın Alındı İlgisinden Dolayı Cok Teşekkürler ...
eticaret scripti için sipariş verilmiştir. ödeme yapılmıştır.
Bir Adet E-ticaret Paketi Alındı Ödemesi Yapıldı
V2+Hosting+SSL için Garanti hesabına ödeme geçildi. Hayırlı olsun.
E-Ticaret v2 scripti alındı, düzenleme ve eklemeler yaptırıldı arkadaşa.
1 adet lisans almıştım ancak projeyi hayata sokamadan iptal oldu başka bir domaine lisansı aktarmanız mümkün mü ?
Toplu lisans alındı. İlk sitemiz kuruldu elinize sağlık teşekkür ederiz hocam.
Sipariş verildi kurulum tamamlandı her şey yolunda
Tema satın alınmıştır , Arkadaş temayı sattıktan sonrada ilgi alakasını kesmiyor , Hayırlı işler dilerim.
1 adet payu entegre satın alınmıştır. bu arkadaşlar işinde uzman tavsite ederim bütün arkadaşlara.
Hocam footer bölümünden (E-Ticaret Scripti | Scriptevi.com Database Bilişim İştirakidir.) bölümüne kaldırabiliyormuyuz? + Bootstrap var mı? veya ekleyebiliyormusunuz?
Scriptimizin responsive ( mobil uyum ) güncellemesi çıkmıştır. Satın alan arkadaşlarımız
konu altından bilgilendirme yaparlarsa ( çok fazla özel mesaj geldiği için bazen gözden kaçabiliyor ) güncelleme dosyalarını gönderelim.