Merhabalar,

Youtube ile 3. yılımı dolduruyorum, daha öncesinden partner firmalar ile çalıştım fakat sonrasında adsense tekrardan geri dönüş yaptım açıkcası
kendimin izlediği bir yol var işlerimin yoğunluğundan artık youtube ile ilgilenemiyorum.

Son 3 aya ait görüntüleri konuya ekliyorum.

Çalışmamız ne şekilde olacak bundan bahedelim;

Not : Öncelikle şunu söylemem gerekirse kesinlikle günlük 4tl 5tl kazanıcaksınız demiyorum. Fakat emek harcadığımız sürece belki daha azını belkide daha fazlasını kazanacağımıza inanıyorum.

* Bu çalışma süresince nasıl bir yol izlediğimi hizmeti alan arkadaşlara anlatıyor ve püf noktarlarından bahsediyorum telefon, whattsapp veya skypeden farketmez her türlü destek sağlıyorum.

* Çalışma süresince, her kişiye gün içerisinde artık kişinin birazda şansına kalmış videolar öneriyorum ve videolara yapılması gerekenlerden bahsediyorum.

* Ne şekilde gmail açılmalı ve kontrolü nasıl sağlanmalı bundan bahsediyorum.

* Ve biraz daha püf noktaları

Bunları neden ücretli sağlıyorsun diye soranlar olacaktır elbet, şuan da kendi kanallarım ile pek ilgilenemiyorum bir ay sonra bir düğünümüz var ekstra gelirler için biraz daha garantici para getirisi olması gerektiğinden bu yolu izliyorum...

Fiyat ilk ödeme : 20

Eğer ki aylık olarak bu şekilde hizmet almaya devam etmek isterseniz
aylık 15 'dir.