Axerhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SoYouStart'da sadece bize mi özel bilmiyorum birkaç kişi daha yaşamaya başlamış hattın gitmesi,sunucunun çalışıp IP'lerin yeni mac oluşturana kadar cevap vermemesi,sunucuya erişim gittiği halde veri merkezi monitöründe aktif gözükmesi gibi problemler oluyor.

Önerim direk OVH.
Bu sorunlar olabiliyor nadir de olsa. Genel problemler açıkçası. OVH'da da oluyor aynı şeyler fakat SYS'de 3 oluyorsa OVH'da 1 diyebiliriz.

Alan/BW/Fiyat dengesi en iyi SYS'de bu arada storade için. 24TB makineden almalısınız. RAID 5 yaparsanız recover eder mi bilmiyorum, oransal olarak çok büyük olasılıkla yapamayacaktır (yani veri kaybı riskini minimize etmek için RAID5 değmez bu makinede, yine de verileriniz gidebilir disk arızasında). RAID5 algoritması 2TB+ disklerde disk büyüdükçe recover işlemini fail etme durumuna doğru gidiyor. Bu nedenle RAID 0 veya her bir diski JBOD olarak kullanabilirsiniz. Yani makinede RAID kartı olmadığı için; her bir diski farklı partition olarak göstermeniz lazım. Tek bir diske kurun işletim sistemini ardından farklı partitionlar olarak diğer diskleri kullanın RAID0 yaparak riski arttırmak istemiyorsanız.

İşletim sistemini de RAID1 olarak 50GB olarak kurabilirsiniz.