selam arkadaşlar bir adet com.tr domain alınacaktır. yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum şimdiden teşekkürler.
Konu sahibinin izniyle bende ariyorum.
Com.tr alan adı almanın maaliyeti ortalama ne kadar ?
peki marka onayı çıkmazsa ne olacak ? bildiğim kadarı ile 9-12 ay arası bir onay aşaması oluyormuş ? buna onay çıkmazsa ne olacak ?
Merhaba değerli arkadaşlar;
Daha dün bir arkadaşa marka başvurusu ve domain alımıyla ilgili hizmet verdim. Markayı benim adıma aldım daha sonra .com.tr başvurusunu yapıp ödemesini de yaptıktan sonra nic.tr alan adını verdi. Müşterim tanıdıktı ".com.tr" uzantısını kendi hesabına aktardım sorumlu bilg güncelleme formuyla bilgileri de güncelledim. Ve bu şekilde kullanmaya başladı ve tarafıma çok teşekkür etti, bugün de aradı 1 tane daha .com.tr almak istiyorum dedi. Marka başvurunuzu yaparım ( benim adıma olur ) .com.tr nizi alırım sizin nic.tr deki hesabınıza aktarırım, kullanmaya başlarsınız. Zaten nic.tr de marka üzerine 2 yıl domainin süresini aldığınızda ve herhangi bir mahkemelik, itiraz durumları olmazsa .com.tr yi kimse alamaz sizden. Kabul ederseniz istediğiniz .com.tr yi alır sizin hesabınıza aktarırım 220 tl nizi alırım. ( Marka sizin adınıza olmayacak çünki tpe imzalama sistemini değiştirdi.