bilgiler için teşekkür ederim firma aramızda uzun süredir olan bilindik bir firmadır, 15 ay sunucumu kullandım öyle bir durum olsa 15 aydan önce sıkıntı çıkardı diye düşünüyorum kısa dönemli bir ödeme zorluğu yaşıyor diye umut ediyorum. Hafta sonu olması büyük sorun. Sözleşmemde Dell 620 ve seri nosu yazmakta. Bu seri nosunu bana kiralamış görünmekte, içindeki siteler herkesin olduğu kadar benim içinde önemli bu açıdan bu seri nolu sunucu hakkında sadecehosting yardım etmezmi acaba? Hukuki süreci ancak pazartesi başlatabileceğim ne kadar sürer bilemiyorum şu anlık çözüm için sadecehosting den sunucu alayım ve yedeklerimi oraya kurmalarını sağlayayım istiyorum ama muhatap kimsede yok haftasonu olduğu için. Bir tanıyan var mı orada satışta görevli yada yetki sahibi birini?
Ben her ne kadar 3. taraf gibi görünsemde yasal olarak o harddiskteki bilgiler bana ait ve elimde sözleşmemde o makinenin bana kiralandığı belirtilmekte. Formatı engellemek için bir tedbir kararı aldıramazmıyım nöbetçi mahkemeyle filan?