Olay şu ki emek vermeden yemek olmazzzzzz! bunu bir kenara bir yazın. Önce siteyi düzelteceksin adam akıllı bir hale getireceksin "benzersiz içerik" üretmek her site için geçerli olamıyor maalesef. Ama daha kaliteli bir hale getirebilirsiniz siteyi. Ayrıca Google da bilgi veren siteleri vs. öne çıkarıyor yada özgün makaleleri öne çıkarıyor diye bir şey cidden yok. Özgün makale yazandan daha çok kopya makale yazan çıkıyor yukarıda bazı sektörlerde. Ve gördüğüm bazı sitelerde. Neden mi ? Adamın bir tek yazı copy paste. Yazıyı almış 100 kelime rewrite yapmış ve eklemiş. Ama adamın teması süper. Adam sosyal medyaları etkin kullanmış. Hemen senden aldığı makaleyi öyle bir hale getirmiş ki , ben sende olan makaleyi okumazken adamın yazdığı makaleyi büyük bir keyifle okuyorum. Neden mi ? Adam almış resim eklemiş , video eklemiş göze hoş gelecek şekilde özenerek düzenlemiş. SEO önce site içinden başlar. Önce site içini adam etmek gerekiyor sonrasında gerekenleri ise daha önceki şu konumda anlatmıştım ;

Yeni bir site açtım SEO ? konuyu 2014 yılında açmışım ama hala bazı şeyler geçerli .