Hocam enpara.comdaki hesabıma toplam giriş yapan para 7654 çıkış yapan para 7485tl.Ancak bu gelen ödemenin yarısından fazlası bana zaten babamdan geliyor babamdan gelen para içindemi vergi ödiyicem ben ? veya bir arkadaşımdan borç para istedim attığı zaman bunun vergisinimi ödiyicem eğer dediğiniz gibiyse çok saçma bir işlem yapılıyor.
Ziraat bankası hesabıma 795lira girmiş ve bu paranın tamamı enpara hesabıma transfer edilmiş yani 795lirada çıkmış hesaptan.
Yapıkredi hesabıma ise 160tl giriş yapmış ve bu para hala yapı kredi hesabımda bulunuyor.nasıl bir durum olabilir ?
babanızdan gelen para için vergi ödemezsiniz merak etmeyin zaten soyad aynı. diğer ödemeler için demiştim ben denetim ve ihbarlar müdürlüğüne gidince muhtemelen karşında kızak yemiş 45-50 yaşlarında insanlar göreceksin durumunu güzelce anlat mümkün olduğunca laf kalabalığından uzak dur orada söylediğin bir kelimeyi çok farklı yere çekebiliyorlar özelden telefon numaranı gönderirsen arayım konuşalım yaz yaz bitecek bir konu değil aradan yıllar geçse de çok değişiklikler olacağını sanmıyorum tecrübelerimi anlatırım.