öncelikle geçmiş olsun genç yaşlarımda benzer bir durumla karşılaşmıştım ankara rüzgarlı sokaktaki vergi dairesinin denetim ve ihbarlar müdürlüğüne gittiğimde yaptığım işi anlatamadım. içini karartmak istemem ama açıklama kısımları önemli değil hesaba giriş - çıkış yapan tüm miktarları göz önünde bulunduracaklardır. mükellef olduğunu beyan etmemek gibi suçlamalardan işlem yapacaklardır ve bu suçun cezası ağır. 2007 yılıydı yine o yılın ilk çeyreği banka hesabıma giriş yapan tutar 8700 liraydı yasal faizleri cezalar vs. 13852 lira 78 kuruş para cezasına çarptırıldım itiraz ettim itirazdan sonraki süreç 1 sene 5 ay sürdü grup müdürlüğü itirazımı haklı görüp cezai işlemi iptal etti. zor bir süreç allah kolaylık versin
Hocam enpara.comdaki hesabıma toplam giriş yapan para 7654 çıkış yapan para 7485tl.Ancak bu gelen ödemenin yarısından fazlası bana zaten babamdan geliyor babamdan gelen para içindemi vergi ödiyicem ben ? veya bir arkadaşımdan borç para istedim attığı zaman bunun vergisinimi ödiyicem eğer dediğiniz gibiyse çok saçma bir işlem yapılıyor.
Ziraat bankası hesabıma 795lira girmiş ve bu paranın tamamı enpara hesabıma transfer edilmiş yani 795lirada çıkmış hesaptan.
Yapıkredi hesabıma ise 160tl giriş yapmış ve bu para hala yapı kredi hesabımda bulunuyor.nasıl bir durum olabilir ?