Sevgili arkadaşlar doğru yere mi konu açtım bilemiyorum. Firma ifşa etmek amacında değilim. Müşteriler beni sıkıştırıyor ben de kötü bir durum ile karşı karşıya kalınca ne yapabileceğimi siz değerli hosting şirketi veya datasenterlerden öğrenmek üzere buraya bu konuyu açmak zorunda kaldım.

Yaklaşık 35 saat önce kirala senin olsun sistemi ile aldığım sunucum kapandı.
sisteme göre aracı Sadece Hosting den makine ve hat alıp bana kiralamakta ben de 24 ay sonra sunucuyu devir alacağım. 1,5 yıldır arada bir ufak sorunlar olsada iyi gidiyordu fakat dün sabah birden sunucu gitti.
Karşımda telefonunu açmayan bir firma sahibi, arada bir efendim bilgi alınca sizi bilgilendireceğim diyen bir skype büro görevlisi. ve açılmayan destek telefon hattı ile cevaplanmayan ticket sistemi var.
sadecehosting ise normaldir konu ile alakalı ketum davranmakta bilgi vermemekte. Dün sabah sunucu gitti bu sabah skype dan öğlene kadar switch takılacaktır dendi fakat akşam 6 ve olmazsa size yeni sunucu vereceğiz diye kısa bir cevaptan başka bir şey yok. Yedeklerimde sunucumda, elimde yedek de yok eski yedekler var.

Bu durumda ne yapabilirim Sözleşmem yılda %99.86 ser4vis vermekle yükümlü demekte. Eğer karşı taraftan hiç ses çıkmaz yada sunucunuz yok size başka sunucu vereceğiz derlerse haklarım nedir ne yapılabilir yada ben nöbetçi mahkeme ile sözleşmenin yükümlülüklerini yerine getiren taraf olarak karar aldırarak sunucumu sadecehosting de çalışır hale getirebilir miyim bu gibi durumlarla karşılaştınız mı.

konu tatsız biliyorum kimsenin başına vermesin en kötüsü de benim müşterilerime verebileceğim bir cevabım olmaması. Acil fikirlerinizi bekler işlerinizde başarılar dilerim.