Merhaba arkadaşlar,
Çok az kullanılmış elimde A1370 serisi Macbook Air bulunmaktadır. Makine yöneticimin. Windows kullanımına alışkın olduğundan Mac kullanamamış ve bu yüzden makineyi satıyoruz. Makine gayet etmiz ve çok az kullanıştır. Eğer ektradan öğrenmek istediğiniz özellikleri varsa nereden bakacağımı söylerseniz bakarım. Kendimde çok iyi kullanmasını bilmiyorum
Makinede herhangi bir problem görmedim ve zaten hiç doğru düzgün kullanılmamış. Makinenin sadece üst kısmında küçük bir çizik ve şarj aletinin ucunda küçük bir bant yapıştırılmış diğer türlü herhangi bir şey bulunmaktadır. Ama şarj aleti sağlam ve herhangi bir sorun yok. Makineyi ben biraz denedim ve dediğim gibi bir sorun görmedim. Eğer İstanbul'da olan arkadaşlar almak isterse gelip ofise makineyi kendileri bakabilir ve duruma göre alabilirler.
Takas vs yapılmayacaktır. Makinenin fiyatı 1150 TL'dir. Makineyi diğer sitelerden de araştırdım ortalama satış fiyatı 1500 civarı. Almak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçerse ve makineyi görmek isterlerse adresimide belirtirim.
Ödeme Yolları: Ziraat Bankası, Finansbank Enpara, HalkBankası(dileyen olursa sahibinden, gitti gidiyor gibi siteler üzerinden de satışa sunarım ve oradan alırlar.)
Son olarak küçükte olsa pazarlık payı mevcuttur arkadaşlar. Bunu yazmayı unutmuşum.
Makinenin Sistem Özellikleri:
Makienin resimleri:
(Fotoğraf makinem yok bu yüzden biraz resimler kötü çıktı.)
Çizik olarak belirttiğim yeri kırmızı ile işaretledim.