abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes ölecek kimsenin kimseye bir üstünlüğü zaten yoktur. Dünyanın geleceğini düşünmek boşa bir çabadır hele ki bizim elimizde hiçbir imkan yoktur kendini kurtarmakla mükellefsin. Bu yazdıkların bir ütopya ciddi ciddi üstünde durup sana hak versek ne değişecek.
Diyelim ki bunu gerçekleştirecek kapasitemiz yok, peki neden bunu denemeyelim ? Neden sıradan bir insan olarak bu döngüye uyalım ?Şu an 24 yaşındayım eğer bu döngü kırılması gerçekleşmezse bile, ben yaşlanınca geriye dönüp baktığımda bu yolda yaptığım şeyleri hatırladıkça, kendimle barışık bir şekilde, sıradan ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' limitli bir insandan çok daha mental, huzurlu bir şekilde öleceğim.Dünya'da bir iz bırakacağım, benim sayemde, gerçekleşirse milyonlarca insan gerçekleşmezse de bu yolda kurtarabildiğim kadar bir hayat kurtarmış olacağım.

Bu yüzden, şu an kendimi giderlerimi ve ailemin giderlerini karşılayabileceğimden çok daha sıkı çalışıyorum.Maddi açıdan rahatladıktan sonra evlenmeyi, çocuk yapmayı düşünmüyorum, kendimi bu projeye odaklayıp elimden geldiğinde bır çıkar yol bulmaya çalışacağım.