Trustlayer'ın müşterisi değilim bir zararım yok ama sizin müşterinizim. Sizde hesabım var ancak arada bir kullandığım test sitem. Verilerim çok önemli değil ancak yukarıdaki yazdıklarınıza göre şunları sormadan edemeyeceğim.
1- Hosting firmaları UPS bozuluncaya kadar hiç test yapmıyor musunuz? Mesela bir bildirim epostası gönderip Pazar gecesi 3.00 da elektiriği komple kestiğinizde UPS nin çalışıp çalışmadığını kontrol etmiyor musunuz? Ya da benzer cihazların?
2- Mesela hosting firmaları yedek hizmeti almayan müşteriyi tabiri caizse dürtmek için "Bakım işlemi yapılacaktır verileriniz silinebilir" diye bir mesaj atıp kendilerine getirseler kötü mü olur?
3- Yedek hizmeti -yukarıdaki yazılanlara göre söylüyorum- aylık 10 TL gibi bir fiyat ise bu ücreti normal hizmet fiyatına dahil edip zaten yedek hizmetini dahil ettirseniz kötü mü olur?
Kimseyi rencide etmek ya da zor duruma düşürmek için sormuyorum. Bunları yapmanın bir engeli var mı onu merak ediyorum.
1- bu bizim değil verimerkezinib görevidir. Ama söylediğim şudur; arada test bile edilse, elektriği kestiğinizde sunucuşar kapanırsa arıza var demektir. Başka anlama yolu yok.
2. Bunu yapmak bir hosting şirketini kötü gösterir. Kimse sebepsiz yere kendini müşterilerinin gözünde kötü göstermek istemez.
3. Buna nasıl güvenebilirsiniz? Verimerkezinde yangın çıkarsa ne olacak? Ya da şirket sahibi ölümü vb bir olay? En güvenilir yedek sizin kendi bilgisayarınızdaki yedektir.