Merhaba arkadaşlar.Hesabı kardeşimle ortak kullanıyorum, birşeyler yazmak istedim.Umarım kafanızda bir fikir oluşur.Çünkü gelecek bizim elimizde.

Şu an bir tatil bölgesinde emlak işi yapıyorum + hobi olarak web sektörü ile uğraşıyorum.Maddi durumum yerinde, olmadığı zamanlar da oldu ama hiçbir zaman yaşama ve başarıya dair umudumu kaybetmedim.

Dünya

Güzel bir yemek yediğimde ve ya dışarıdan bir yemek söylediğimde, o yemeği yerken şu anda Afrika'da yaşayan bir çocuğun açlıktan ölmek üzere olduğunu ve öldüğünü bildikçe, ve ya keyifli bir şey yapmak istediğimde, arkadaşlarımla eğlenmek için bir yere çıktığımda,Dünya'nın bir yerinde, hayatta kalış amacı sadece karnını doyurabilmek olan birilerinin olduğunu bildikçe yapacağım, yaptığım işten zevk almıyorum.

Dünya'da savaşlar oluyor, gazzede insanlar,kadınlar ölüyor, kaç bin yıldır değişmeyen bir döngü zaman zaman hızını yavaşlatsa da kendini korumayı başarıyor..Bunu da biz insanlara borçlu.Her sene şehitler veriyoruz.

Öteki taraftan para baronları her gün milyonlarca dolar para dönderiyorlar.Herkes gitgide bencilleşmiş durumda.Zengin/fakir arasındaki uçurum sürekli açılıyor.

Web ve gelecek

Bundan yakın zaman önce kotasız internet kullanmak lüx sayılırdı.Renkli,kameralı telefonlar kullanmak ayrıcalıktı.Şu anda herkeste dokunmatik telefonlar mevcut.Teknolojik bakımdan imkanlar ucuzlaşıyor.

Bilenler bilir, googlenin çıkış yapmadan önce, 2000li yıllarda altavista popüler arama motoru iken, internet kafeye gittiğimizde normal oyun oynayınca yarım saati x fiyatsa, internete bağlanmak, mirc icq vs chat yapmak 2x fiyattı.

Mark Zuckerberg internet.org projesi başlattı.Amacı tüm Dünya'ya bedava internet sağlamak, ana hedef ise tabi ki fakir ülkelerdeki internet sorunu.

Yakında internet kullanmak, bir ayrıcalık olmaktan çıkıp, yakın zamanda su içmek kadar, nefes almak kadar sıradanlaşacak.

Buna bağlı olarak da , geleceğin mesleği web olacak.Gidip dışarıda yemek yemek yerine, yemeksepetinden sipariş veriyoruz.Elbiselerimizi ayakkabılarımızı alibabadan, Çin'den gemi ile kapımıza getirtiyoruz.Evden çalışmaya başlayanlar çoğaldı; işyerlerine gitmek yerine, maus + klavye ile laptop açma tuşuna basıp aylık xxx.xxx kazananlar var.Yakında robotlar türeyecek, geçen okuduğum haberlerde, robota insan gibi düşünebilmeyi sağlamışlar yakında seri sürüme geçerler.

Kısaca hammallık, inşaat vb ağır işleri robotlar yapacak.

Kısaca geleceğin sektörü web olacak.

Bu Afrika'daki ve Dünya'daki açlığı, savaşları, zengin/fakir bölümünde 1'e yakın olmayı sağlayacak 2 temel şey var.

1.100% Gözlem gücü ve ayıklama

Belirli zaman aralıklarında çıkacak,herşeyi görebilen teleskobik bir güç düşünün.

Dünya daire şekline yakın. 3 boyutlu ve yüzeysel anlamda 3 boyutlu 360 derece.

Nasa şu an elindeki güç ile galaksimizdeki çeşitli yıldızların yüzeylerini net bir şekilde tarayabiliyor.

Samsung, Apple , Lg ve Nasa güçlerini birleştirir ise, 360 dereceyi belirli bir sayıya bölüp, çıkan sayı kadar (çıkan sayı x olsun ), Dünya'nın, insanların uydularını koyduğu uzaklığa x kadar kamera koyarsa, ve bu kameralar öyle bir teknolojiye sahip olsa ki, Dünya'nın yüzde 100%ünü görecek ve Maldivler'deki bir yaprağın ağaçtan düşüşünü bile kaydedecek olsa, ve bu görüntüleri kaydederken öyle bir video formatı olsa ki, atıyorum xx ayın görüntüsü sadece 10 mb olsa, yapılan her suç, hırsızlık,gasp her şey Dünya'nın tüm ülkeleri tarafından ortaklaşa kurulmuş bir örgüt tarafından incelense, çürüklere, işledikleri suç kadar ceza verilse.Yerine göre ikinci şans dahilinde müebbet verilse, sonuca daha çok yaklaşılır

2.Baron'ların zengin/fakir uçurumunu kapatmak için birleşmesi.

Dünyanın en zengin iş adamları, büyük marka sahipleri,1.maddedeki seçeneğe yatırım yaptıktan sonra, doğacak olumlu sonuçları gördükçe motive olacaklar, ve bu zengin/fakir uçurumunu eritmek için daha da çalışacaklar.

Sonuçta bu Dünya'ca zengin olan adamlar da bir zamanlar çevresel etkiden yararlanmamış bir şekilde doğan bebekti.Zamanla her insan gibi çevresel etkiler sonucunda, soludukları havadan, o an sallanan bir yaprağın çıtırtısından dolayı aklına, daha önce yaptığı veya gördüğü bir çok olayı birleştirip bir buluş yapan ve bunun sonucunda bu buluşu paraya çeviren insanlar. Ya da ailelerinden zengin olan insanlar.

Hayatta herşeyde bir açık vardır.Bu açıktan içeri girip, tüm sistemi - ye çevirirsin.

Hayat + ve - dir

Hayat iyi ve kötüdür.

Bunların toplamı 0dır, yani başlangıçtır.

Doğarken sıfırsın, ölürken sıfırsın.Arada + ve - sin, yaşlılar, yaşlanmaya başladıkça çocuklaşır, altına kaçırmaya başlar, tıpkı bebekken yaptığı gibi.

doğum-0-1-2-3-4-3-2-1-0-ölüm

Sonuç olarak toparlarsak,web sektörünün veteknolojinin gelişmesi ,baronların tüm herşeyi alıp toplayıp, filtreden geçirip birlikte hareket ederse, hayattaki bu açıktan girer, sistemi istediğimiz gibi yönetiriz.

İnsanlar üstün varlıklardır, kimse açlıktan, savaştan ölmeyi hak etmiyor.Miami'de zengin doğan bir ailenin çocuğu, Afrika'da açlıktan ölen bir ailenin çocuğundan üstün olamaz.

zengin/fakir= 1e en yakın sonuç üzerinden yaşamamız lazım.Bunun bir gün olacağına inanıyorum.

Herkese saygı ve sevgi içerisinde kalma dileği ile.