Unutmayın ki bir sistemin bozuk olduğunu hata verene kadar anlamak mümkün değil. Bir UPS bozuksa, elektrik kesilmeden onun bozuk olduğunu anlayamazsınız. İstediğin kadar yedekli sistem yap, istediğin kadar test et, ufacık bir hata ya da arıza, sorun olana kadar kendini belli etmez. Bunu asla unutmamak lazım. Diski üreten şirket sein diske yükleyeceğin verilerini garanti etmiyor. Bozulursa değiştiririz diyor. UPS üreten şirket UPS bozulunca edeceğin zararı karşılamıyor. Bozulursa değiştiririz diyor. Her türlü donanım için bu geçerli. Siz de kalkıp bu donanımlarla hizmet veren şirketten bunun ötesini bekliyorsunuz. Söylediğim gibi her zaman daha fazla önlem alınabilir, her zaman daha iyisi yapılabilir, ama hiçbir zaman hiçbir şeyin garantisi asla olamaz. Müşteri bunu unutmamalı.
Trustlayer'ın müşterisi değilim bir zararım yok ama sizin müşterinizim. Sizde hesabım var ancak arada bir kullandığım test sitem. Verilerim çok önemli değil ancak yukarıdaki yazdıklarınıza göre şunları sormadan edemeyeceğim.
1- Hosting firmaları UPS bozuluncaya kadar hiç test yapmıyor musunuz? Mesela bir bildirim epostası gönderip Pazar gecesi 3.00 da elektiriği komple kestiğinizde UPS nin çalışıp çalışmadığını kontrol etmiyor musunuz? Ya da benzer cihazların?
2- Mesela hosting firmaları yedek hizmeti almayan müşteriyi tabiri caizse dürtmek için "Bakım işlemi yapılacaktır verileriniz silinebilir" diye bir mesaj atıp kendilerine getirseler kötü mü olur?
3- Yedek hizmeti -yukarıdaki yazılanlara göre söylüyorum- aylık 10 TL gibi bir fiyat ise bu ücreti normal hizmet fiyatına dahil edip zaten yedek hizmetini dahil ettirseniz kötü mü olur?
Kimseyi rencide etmek ya da zor duruma düşürmek için sormuyorum. Bunları yapmanın bir engeli var mı onu merak ediyorum.