Her şikayet konularında kendi sistemlerinizi öne çıkartmasanız olmıuyor değil mi?
Eğer böyle bir gayem olsa hizmet alanların ve alacakların 5 sayfa dertlerini anlattığı firmanın satış konusuna yazar hem reklam yapar hemde likeları toplardım.
https://www.r10.net/vps-hosting/10056...lik-30-tl.html
Hosting şikayetleri bölümü daha çok hosting firmalarının haklarındaki şikayetleri takip ettiği bir bölümdür. Esas hizmet alacak kişiler vps kategorisini takip ediyor. Raid 50 ı bir çok firma ya biliyor kullanmıyor yada bilmiyor.
Benim amacım bir bilinç oluşturmaktır.
Storage sistem içerisinde 1 tane sas disk 1500 lira.
Raid 50 da 15 diskli bir sistemde 5 tane yedek disk olur. (10 aktif disk 5 tanede sistem içi yedek disk ) 5 tane sistem içerisinde yedek disk bulunması firmaya 7500 lira masraf yapar.
7500 lira kendi sistemine masraf etmeyen bir çok firma 7500 liraya 3 tane 2. el dell r210 sunucu alır raid 10 yapar müşterilerine satar.
Hizmet alanda suç minimumdur bilinçsizdir.
Hizmet satanda suç vardır bile bile lades olur..Bunu sen ben söylediğimiz zamanda adı reklam yapıyor olur. Elbetteki bunu ben söyleyeceğim yada başka bir hosting firması söyleyecek. Hosting firması olmayıp bu işi yapmayan birisi bu işin nasıl olması gerektiğini nasıl söyleyebilir ???
Herkese raid 50 öneriyorum.