Konuya faydalı mesaj olsun istiyorsanız ben yazmış olayım
2500 TL bugün itibari 573,9 Sterlin yapıyor. Bu esas doğrultusunda lütfen bilgi verin ki kafamıza yatıp yatmayacağına karar verelim:
1- 1 aylık kira ücreti nedir?
2- 1 aylık mutfak masrafı nedir?
3- 1 aylık eğlenme, gezme, eğitim vb. masrafların takribi ederi nedir?
4- Ücrete ne kadar zamanda bir zam yapılıyor? % ne kadar artış yapılıyor?
5- Maaş haricinde çalışanlara ne veriyorsunuz? Prim, eğitim, ayni yardım, barınma desteği vs.vs.
konuyu ben actim , cok degerli insanlardan cv ler aldim ve basarili bulduklarimizla bu cuma gunu skype uzerinden interview yapacagiz.
maas konusuna gelince, 2500 ytl maas ama tecrubeye gore degisebilir diye belirtmisim, sonucta iyi bir elemani kimse kacirmak istemez. hele belli bir zaman gecince elin hintlisini getirtecegime , kendi vatandasima bir faydam olur, onu getirttiririm buraya.
bu bodrumdaki 80 liraya olan lahmacuna benzedi, bodrum belediye baskani ile bir soylesi vardi bugun, kim yiyor bu lahmacunu diye? nasil olur diye? sayin kocadon soyle dedi, yiyen sikayetci degil kardesim , size ne?
onun gibi benim butcem belli , kafamdaki yaptiracagim is belli, saatleri belli , verecegim minimum maas belli. kimsenin rizki ile dalga gectirmem, nede hor gordururum, kardesim senin isine gelmiyorsa basvurma ancak is verenede kedi ciger mevzusu gibi mundar etme!!!
bazi cevap yazanlarin diger mesajlarini okudum forumda, bir tane yararli mesaji yok!!!bir kisi ogrenmek icin soru sormus , sorduguna soracagina pisman etmisler adami. yazik ya...hani bilgi paylasimi?
son olarak forumda kac kisi eleman ilani ve yaninda maas yaziyor acaba? malesef Turkiyede iken benimde basima geldi , eminim bir cok insaninbasinada gelmistir bu forumda, is gorusmesinde hersey sen basla hallederiz olur, ama bir zaman gecince hic bir sey halledilmez ve tatsizlik olur, isten ayrilinir falan filan.
ben kavga dovusu acik acik bastan yaparim, maasim bu, calisma saati bu , senden beklenen ler bu ve benim de sana vereceklerim budur diye, o zaman butun sartlar gorusulunce (ki basta profesyonelce olmasi gereken de budur) her iki taraf anlasirsa bir tatsizlik olmaz. bunun neresi sark kurnazligidir ben anlamadim?
tesekkur ederim.