Teşekkür ederim. Her türlü eleştiri ve fikre açığım. Konuda bazı arkadaşların uyarıları oldu onların bir kısmını uyguladık. Takipçilerinizin kaldırabileceği bir potansiyel oluşsa kısmını açarsanız iyi olur. O kısmı anlayamadım
Benim fikirlerimi soracak olursanız;
1- Satır ve sütun sayıları orantısız gibi. Anasayfa da tek sütun çok sayı paylaşımlar, video sayfasında tek satır 6 sütun gibi, sonrasında 2. sayfaya geçme zorunluluğu. Kalabalık bir sayfa değil de 4x4 yada 5x5 satır-sütun kullanılsa daha aktif kullanıcıya sahip olur diye düşünüyorum. (bkz:
Liste) Sizin sitenize günlük 100k giriş varsa, doyumsuz olacağı gerçeğinden kaçamayız.
2- Arka plandan yada çizgisizlikten olsa gerek, sayfanın header kısmı ile footer kısmı bağımsız gibi. Yani üst menü ile alt footer arasında kalan kısım sahipsiz gibi görünüyor. (Yada ben öyle görmek istiyorum.)
3- Hönkür kısmı eski vBulletin yada SMF Forumlarının üstündeki Sohbet kısmı gibi hissettim. Hönkür yerine farklı bir çalışma yapılabilir.
Sitenin amacına en yakın en pratik olacak şekilde planlamayı elbette ki siz daha iyi bilirsiniz fakat ben olsam dediklerim yukarıdaki gibidir.
Fikirlerim affola, iyi günler dilerim.