white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim Bende bu sorunun yanıtını merak ediyorum.
bu kombi hidrojenli kombidir - sadece hidrojeni ayrıstırmak için elektrik prizine ihtiyac duyar pic akımı olarak başalngıçta 3.5 kw çeker 10 dakika sonra su istenilen sıcaklığa ulaşınca 2.9 kw ve altına iner ayrıca günde acılıp kapanmalar ile de en fazla 8 saat doldurabilir bu da 1 kw ev elektrik fiyatı 0,278 kurus x 8 saat ve 30 gün tam aylık kullanımda ayda 170 lira civarı elektrik kullanır hatta akıllı sayac ile bu cok daha düser hatta trifaze hat ile bu masraf ayda 100 lirayı dahi gecmez .

aves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzeltme yapacağım, kullandığım birim rakamı giydirilmemiş ücrettir. Yani çıplak ücret bunu üzerine diğer ücretlerde yansıtıldığında bu fiyatın iki katına çıkıyor.

Şöyleki 261,061 kw harcamışım birim fiyat ile yani 0,254691 ile çarpınca 66,49 TL yapıyor ama fatura tutarım ise 102,60 TL yapıyor.

Bu durumda
102,60 / 261,061 = 0,393 yapıyor.
yeniden hesaplayalım.
3,5 x 12 = 42
42 x 0,393 = 16,506
16,506 x 30 = 495,18 tl yapıyor.

Bu durum daha da kötü arkadaş aylık 170 lira demiş.
Nasıl oluyorsa bir açıklık getirsin bakalım.

Düzeltme :
Amacım cihazı kötülemek değil, sakın yanlış anlaşılmasın.
bu kombi hidrojenli kombidir - sadece hidrojeni ayrıstırmak için elektrik prizine ihtiyac duyar pic akımı olarak başalngıçta 3.5 kw çeker 10 dakika sonra su istenilen sıcaklığa ulaşınca 2.9 kw ve altına iner ayrıca günde acılıp kapanmalar ile de en fazla 8 saat doldurabilir bu da 1 kw ev elektrik fiyatı 0,278 kurus x 8 saat ve 30 gün tam aylık kullanımda ayda 170 lira civarı elektrik kullanır hatta akıllı sayac ile bu cok daha düser hatta trifaze hat ile bu masraf ayda 100 lirayı dahi gecmez .

ugrboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+ olarak elektrikte var.
Ayrıca sorulan sorular hala cevapsız.
Zaten açıklamada yazıyor normal havalarda 50 ila 120 tl arası elektrik tüketimi var en sert kışlarda 170 tl civarı.ve buna ek olarak aylık 20 tl civarında su tüketimi var.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Montajdadırlar hocam :-)
Evet montajdaydık akşama kadar pc başında değiliz hocam müsait olduğumuzda gerekli cevapları veriyoruz.

MoRaLiTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğalgaz olmayan ilçeler için muhteşem bir şey aslında
Teşekkürler hocam.

Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırlısı olsunda, siz nasıl üretim izni alıp ürettiğiniz ürüne 1 yıl garanti verebiliyorsunuz ? Türkiye yasalarına göre en az 2 sene garanti vermek zorundasınız.....
T.C. 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanuna göre patentli üründür ve 2 yıl sanayi bakanlığı onaylı garantilidir,hocam yanlış yazılmış düzeltiyorum.
jRMix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi adıma konuşmak gerekir ise zerre inanmadım.

Böyle bir şey mümkün değil gibi zira olsa bu çoktan kullanılmaya başlanırdı. Ülke olarak neden doğalgaz için servet harcayalımki ? Altyapısı,gazı,servisi,işçisi vs. ?

Alın takın derdi devlet su kullanarak ısının. Hatta çevreyide kirletmez değilmi ?

Tekrar belirtiyorum bu benim düşüncelerim. Size yalancı demiyorum ama bu ürün gerçek değildir veya vardır bi bit yeniği elektriklemi ısıtıyor suyu ? Şofben gibi ?
Kimseyi zorla inandırmıyoruz hocam karar sizin.
Ürün yeni piyasaya sürüldü bundan sonra kullanılmaya başlanır sizde görürsünüz.

ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kimyaci olarak bunun daha ucuz olmasi imkansız.
Çünkü doğalgaz Direk yanar çok büyük enerji harcamaz lakin sudan hidrojen üretip yakmak öyle ufak bir enerji ile olmaz suyu isitip duracak kettle gibi zaten kettle kullaninca bile elektrik ne kadar artiyor Öğrenci arkadaslar bilir bana acayip geldi.
Elektrikle suyu ısıtmıyor cihaz hocam.Elektroliz işleminde kullanıyor elektriği.

residents2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kış Ay'ı bitene kadar 7/24 kombiyi açık tutuyorum ortalama 280 - 300 geliyor. Buna göre hesap edilirse elektrik borcundan kurtulamayız

Sent from my iPhone using Tapatalk