Öncelikle geçmiş olsun. Ayrıca kimse yanlış anlamasın ama yedek sorumluluğu sanal sunucularda müşteriye aittir. 7-8 firma ile çalıştım ve hepsi belirli bir ücret karşılığı yedekleme yapıyorlar. Zaten satış konularında (forum vb özellikle) yedek sorumluluğu müşteridedir yazmakta. Ha bu firma da yazmıyor, firma ben sizin yerinize yedeklerim diyor da yedekleme yapmamışsa yasal yollardan hakkınızı arayın. Ama sanal sunucuda yedek sorumluluğu müşteriye aittir. Çoğu firma bunu böyle yürütmektedir.
Dediğim gibi geçmiş olsun. Umarım bi çözüme kavuşturur ve kayıpsız olarak devam edebilirsiniz diye hepiniz için dua ediyorum ya da temenni hangisi olursa. Çünkü bu işte emek var. Verdiğiniz emeğin 1 günde uçması çok kötü bir duygudur ben bile reseller hesabım 1 saat kapanınca ne yapacağımı şaşıyorum.
Ama burada sorumluluk sizde de var firmayla çalışan arkadaşlar. En azından hafta da 1 yedek almanız minimum zararla sıyrılmanıza katkıda olurdu. Yedek vermiyor diye firmaya bir serzenişiniz olabilir ama firma yedek sorumluluğu bizdedir demediyse firmanın bir sorumluluğu olmaz. İnşallah yedekleriniz vardır arkadaşlar.