Bu şekilde berbat bir şey olabilir mi....geçen yıl kat kat kazanıyordu bu gösterimlerle..BAŞKA OLAN VARSA BU ŞEKİLDE PAYLAŞABİLİR Mİ

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:26:08 -->-> Daha önceki mesaj 14:23:54 --
Benim haber sitem var. günde 20 40 tl kazanırken şuan 4 tl kazanıyorum.
hitlerim de haziran ve temmuz ayında daha çok artmasına rağmen düştü. ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
Benzer durumu ben de yaşıyorum,eğitim sitesi benim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:28:55 -->-> Daha önceki mesaj 14:26:08 --
Arkadaslar sıkıntı genel bende %50 gelir kaybı yaşıyorum ama şunu biliniz ki yazın göbeğindeyiz ve herkes tatilde kimsenın bırak reklam tıklamayı telefonu eline alıp bişey bakası bile yok.Bu yüzden karamsar olmayın ve okulların açılmasını bekleyin...Bunlar zaten sürekli yaşanan şeyler değil mi.İsyan edecek olsam ben edeceğim ama biliyorum ki kışa doğru elbette düzelecek eski tolar ve tbm ler yine yerine gelecek.Sadece biraz sabır.
Aylık zararım inanın 5k ve üzerinde
4 Ağustos 2014 - 4 Ağustos 2015 eğitim içerekli sitede gelir farkı o kadar farklı ki...2014 de 25 tl getiren gösterim varken...Aynı tarihte aynı gösterime 5 tl....BİR ANORMALLİK VAR ADSENSE DE %99
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:36:15 -->-> Daha önceki mesaj 14:28:55 --
arkadaşlar sanırım, google adsense de büyük bir sorun var ancak google ın bu sorundan haberi yok, çünkü adsense, google ın amiral gemisi dolayısıyle bilinçli bir şekilde böyle bir şey yapması gerçekten şaşırtıcı olurdu.
Adsense ile yazışmalarımda bana dönemsel düşüşten bahsettiler fakat 8 yıldır aralıksız adsense yayınlıyorum ve ne zaman düşecek ne zaman inecek ve ne kadar ziyaretçi ile günlük aşağı yukarı ne kadar bir kazanç elde edilecek tahmin edebiliyoruz, fakat içinde bulunduğumuz durum, dönemsel sorundan ziyade, genel bir sorun olduğu aşikar, bunun en güzel örneği adsense ile ciddi şekilde çalışan bir çok arkadaşın bende dahil şu anda adsense bölümünde bu sorunu konuşuyor olmamızdır, herkesin dediği gibi benimde ziyaretçi sayımda ciddi anlamda yükselme varken orantılı olarak gelirlerimde düşüş var, yani işin özeti bu durum dönemsel ya da facebook ile pasta paylaşma olayı değil, kesinlikle google kaynaklı algoritmik bir sorun, ben başka bir şeye bağlayamıyorum...
çözüm: Herkes adsense e mail atacak durumdan haberdar olacaklar ve bu konuyla ilgilenecekler başka çaresi yok..
%100 katiliyorum.kesinlikle....bu kadar olamaz!
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:42:02 -->-> Daha önceki mesaj 14:36:15 --
Ağustos 2014 - Ağustos 2015
Hit-gösterim-tıklama karşılaştırırsanız,yazdan kaynaklı olmadığı görülecektir bence...