Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bold ettiğim kısımlar dışında ciddi bir başarı var mı?
Kariyeri düşüşe geçmiştir evet. Koskoca 3 sezonda 86 maça çıkmak biraz garip. Çünkü sakatlıklarla boğuşan bir futbolcu. Hiç bir zaman devamlılığı olarak ben buradayım dedirtemedi. İngiltere gibi bir ülkede sene de 60 üstü maça çıkabilecekken 3 senede 86 maça çıkması da bunu gösterir.

Tekrar dediğim gibi kalitesi tartışılmaz. Çok iyi bir sol ayağı var. Fakat yaşadığı sakatlıklar ve devamsızlığı yüzünden ben buradayım dedirten bir oyuncu olmadı asla.
Size göre çok büyük bir futbolcu olabilir. Bana göre Huntelaar ile aynı kariyerdedir.
Hocam bireysel konusunu siz açtınız bende bireysel başarılarını yazdım olayı çözdük diyelim artık bireyselde kim daha başarılı anladığınızı umuyorum. Sakatlıklara rağmen bu adam 2 kez gol kralı olabiliyorsa bu onun yine bir başarısıdır siz huntelaar ile persie yi kıyaslıyorsanız futbolla pek ilgili değilsiniz son olarak yazdıklarınız tam bir gsli olduğunuzun göstergesi malum bu sene fenerin gölgesinde kaldığı için gs sosyal medyada olduğunu gibi nani ve persiyi küçük görme politikaları izleniyor ama nafile